Akumulatorska pila AL-KO HS 2015 18 V

Broj. art.:: 113625
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Praktična ručna pila - neovisna o struji i utičnicama. 20 V / 2.5 (5.0) Ah Li-Ion
  • Lagana težina 1,0 kg
  • Izrežite grane promjera do oko 6 cm. Duljina rezanja 12 cm
  • Udobna, ergonomska gumena ručka za siguran zahvat pri piljenju
  • Uklj. 2 oštrice noža
  • Bez baterije i punjača

Akumulatorska ručna pila od tvrtke AL-KO savršeno vas podržava s laganim piljenjem, dijelovima stabala i održavanjem vrta.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Neto težina u kg 1 KG
Brzina o/min 2200
Dimenzija duljina kartona cm 33 CM
Kompatibilni akumulatori 113559, 113698
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Debljina rezanja u mm 60 MM
duljina mača u cm 16 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (1.28MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.