Akumulatorske škare za travu i grmlje AL-KO GS 7,2 Li

Broj. art.:: 113371 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Oštro rješenje za grmlje, travu, živice i ukrasno obrezivanje.Lagane, praktične, jake
  • Bez memorijskog efekta - punjenje je uvijek moguće zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji
  • Jednostavna i brza zamjena noža
  • Slabo samopražnjenje i dugačak životni vijek
  • S praktičnim skupljačem trave

The cutting-edge solution for shrubs, lawns, hedges and ornamental cuts

This lightweight but powerful battery-operated device gives the operator total freedom by removing the restriction of a mains electric cable and preventing the need to buy and store petrol. The quick-change blade system enables the user to swap blades in seconds and the padlock fitting helps to prevent the trimmer from being started inadvertently. The Li-Ion 7.2V / 2 Ah battery has an operating time of up to 50 minutes and can be recharged at any time without having an effect on the battery memory.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113371
EAN 4003718056136
Neto težina u kg 0.55 KG
Bruto težina u kg 1.6 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 79
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija

Mowing System

Radna širina, cm 8 CM

Working area

Radni kapacitet u qm 32 QM

Cutting System

duljina mača u cm 16 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.59MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (128.57KB)
Br. art.: 113477 Male količine
25,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.