Akumulatorske škare za živicu solo® by AL-KO HT 3645

Broj. art.:: 127741 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Fleksibilne mogućnosti korištenja zahvaljujući rotirajućoj ručki
  • Digitalni, osvijetljeni informacijski zaslon za status rada
  • Individualno 2-struko podešavanje brzine
  • Eko i snažan način rada
  • Čvrsto podnožje od magnezija za dug životni vijek
  • Spremanje koje štedi prostor zahvaljujući zidnom vješalu na dnu škara
  • Mač dužine 45 cm sa zaštitnim tuljcem
  • Napaja se snažnim Li-Ion akumulatorom od 36 V (akumulator i punjač nisu uključeni)

Budite u potpunosti informirani putem digitalnog zaslona solo® by AL-KO akumulatorskih škara za živicu HT 3645

Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem obavijestit će vas jeste li u Power ili Eco načinu rada te je li nož blokiran ili je akumulator slab. Fleksibilno održavanje živice bez dosadnih kabela - s učinkom rezanja i trčanja koji impresionira čak i profesionalce: sa solo® by AL-KO HT 3645 škarama za živicu ne radite nikakve kompromise, već u potpunosti iskorištavate prednosti pogona neovisnog o električnoj mreži za vaš učinkovit napredak u radu – čak i kod održavanja većih živica.

Snalažljivost u radu - s našim HT 3645 škarama za živicu puno ćete naućiti

Lako rukovanje koje štedi energiju u bilo kojem radnom položaju osigurano je zahvaljujući 5 puta podesivoj ručki koja štiti zapešća i posebno je prikladna za kontinuiranu upotrebu. To vam daje fleksibilnost i omogućuje vam da postignete optimalnu ravnotežu škara za živicu i držanje prilagođeno tijelu jednostavnim okretanjem ručke. Donja strana akumulatorskih škara za živicu izrađena je od visokokvalitetne legure magnezija, što osigurava iznimnu stabilnost i robusnost. Visokokvalitetni sigurnosni nož od 45 cm pruža velik, snažan rez s optimalnom zaštitom za ljude i opremu. Kako bi se postigla ova izvedba, HT 3645 napaja se pomoću naše snažnog akumulatora 36V AL-KO. Akumulator i punjač nisu uključeni.

Suprotno rotirajući sigurnosni nož s duljinom reza od 45 cm i debljinom reza od 36 mm puno olakšava rad u vrtu. Ovisno o vašim potrebama, možete postaviti ekonomičnu EKO brzinu ili snagu. Ugrađena zaštita od udaraca štiti visokokvalitetni nož od oštećenja, primjerice kod rezanja na podovima i zidovima. Škare su teške samo 3,5 kg (bez akumulatora) i idealne su za veće površine. Opcijski postoji i sakupljač odsječaka s br. art. 127753.
 

Kupite solo® by AL-KO HT 3645 škare za živicu i alternative

Solo® by AL-KO HT 3645 akumulatorske škare za živicu možete jednostavno kupiti kod nas u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite ove škare za živicu s akumulatorom od 5,0 Ah i punjačem, odaberite broj artikla 127742.
 

Prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača također se odnosi na akumulator.

The "next generation" of solo® by AL-KO battery hedge trimmers define innovative technical standards right from the start.

SMART COCKPIT AND HIGH PERFORMANCE 
The smart cockpit provides you with important information about your hedge

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127741
EAN 4003718065053
Neto težina u kg 3.6 KG
Bruto težina u kg 5.2 KG
Brzina o/min 4000
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.58MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (144.72KB)
Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 114018 Raspoloživo
99,00 EUR
Br. art.: 127579 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.