Akumulatorski radio za gradilište AL-KO WR 2000

Broj. art.:: 113631
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Neovisno o strujnom kabelu i utičnicama (akumulator i punjač nisu sadržani u opsegu isporuke)
  • Mala težina i stabilna izvedba
  • Za upotrebu na gradilištima, u vrtnim sjenicama itd.
  • S utorom za USB i Bluetooth funkcijom
  • S vremenom i budilicom

Akumulatorski radio WR 2000 marke AL-KO brine se za savršeni soundtrack uz vaš projekt.


Akumulatorski radio WR 2000 marke AL-KO

S našim akumulatorskim radijem WR 2000 u svojem vrtu, na gradilištu ili na mjestima na kojima nema strujnog priključka uvijek ćete imati savršeni zvuk. Ovaj kompaktni radio radi u frekvencijskom području FM 87.5 – 108 MHz/DAB+, a pokreće ga naš akumulator iz serije EasyFlex. Akumulator od 20 V ima 2,5 Ah težinu radija povećava na malih 4,8 kg, pa ga možete koristiti mobilno. Moguć je prijenos podataka putem utora za USB ili Bluetooth funkcije. Akumulatorski radio možete koristiti neovisno o struji i utičnicama. On ima 5 memorijskih mjesta za stanice koje možete individualno pohraniti, a zahvaljujući ugrađenom satu ima u budilicu. U opsegu isporuke sadržana je ručka za nošenje i strujni kabel.

Gdje mogu kupiti akumulatorski radio WR 2000 i alternative

Akumulatorski radio WR 2000 možete udobno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Uz akumulator iz serije EasyFlex (nije sadržan u opsegu isporuke ovog uređaja, br. art.: 113559) možete koristiti i sljedeće uređaje: akumulatorski radno svjetlo WL 2020 (br. art.: 113626), akumulatorsku pilu za grane HS 2015 (br. art.: 113625), akumulatorski puhač lišća LB 2060 (br. art.: 113537), akumulatorske škare za živicu HT 2050 (br. art.: 113536), akumulatorski trimer GT 2025 (br. art.: 113535), akumulatorsku pilu za grane CSA 2020 (br. art.: 113538), akumulatorske škare za visoku živicu HTA 2050 (br. art.: 113539) i akumulatorsku kosilicu 34.8 Li (br. art.: 113624).

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Neto težina u kg 4.5 KG
Bruto težina u kg 4.8 KG
Snaga zvučnika W 10 W
Dimenzija duljina kartona cm 26 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (10.17MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.