Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2025 SET

Broj. art.:: 113633
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagani i povoljni kvalitetni model za početnike iz akumulatorske serije 18 V
  • Jednostavno rukovanje bez kabela i emisija
  • Jedva čujno šišanje u svako doba dana
  • Litij-ionski akumulator 18 V: kratko punjenje, dugačak životni vijek. Akumulator i punjač sadržani su u opsegu isporuke.
  • Precizno rezanje zahvaljujući zakretnoj glavi trimera

 

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tih i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.

 

 

Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2025 – lagana njega travnjaka za početnike

 

AL-KO GT 2025 Li-Ion iz akumulatorske serije 18 V impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj praktični akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i izuzetno tiho. Mala težina, praktično rukovanje i podesiva dodatna drška i fleksibilna rezna glava olakšavaju precizno šišanje u svim položajima i u svakom kutu vašeg vrta.

 

Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 2025 Li-Ion

 

Uz samo 2,4 kg s akumulatorom i ergonomski podesivu dodatnu dršku AL-KO GT 2025 Li-Ion je izuzetno mobilni pomoćnik kojim će svaki vlasnik vrta lako rukovati. Fleksibilna, zakretna rezna glava radne širine od 25 cm sa štitnikom za biljke osigurava precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima i uza zidove. Dugovječni i jaki litij-ionski akumulator od 18 V napunit će se za cca. 50 minuta. Tijekom šišanja optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu trimera pritisnete o tlo. A visinski podesiva aluminijska teleskopska cijev može se individualno prilagoditi svakoj tjelesnoj visini.
Vaša sloboda: ovaj kompaktni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za početnike. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogobrojni vrtni uređaji: GT 2025 je dio serije vrtnih uređaja 18 V. Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i sadržani akumulator.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).

 

Gdje mogu kupiti AL-KO GT 2025 i alternative

 

AL-KO GT 2025 Li-Ion možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod, ako tražite lagani i praktični akumulatorski trimer. Ako trebate akumulatorski trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo vam uređaje AL-KO GT 4030 i GT 3235.

 

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113633
EAN 4003718058840
Neto težina u kg 2.1 KG
Teleskopski DA
Visina bez ambalaže u cm 115 CM
Širina u cm bez pakiranja 32 CM
Bruto težina u kg 3.7 KG
Duljina u cm bez pakiranja 35 CM
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.6 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Radna širina s niti u cm 25 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 30 MIN

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Handle system

Podesiva ručka DA

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.47MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.