AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 COMFORT

Broj. art.:: 123087 Male količine
expected to be with you on 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 2IN1Funktion: bočno izbacivanje i malčiranje
  • Optimalan položaj sjedenja za lak pristup kontrolama s udobnim dubokim prolazom
  • Nožni hidrostat s ergonomski raspoređenim pedalama
  • Pouzdana kosilica s 2 oštrice s kugličnim ležajevima za tihi rad
  • Elektromagnetsko kvačilo za nož
  • Funkcija malčiranja putem zatvarača za malčiranje, može se praktično staviti na kućište za košnju

Kosite udobno i učinkovito s benzinskom traktorskom kosilicom AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2

Komponente visoke kvalitete, razvijene u Njemačkoj i proizvedene u Austriji: Ovako se predstavlja traktor kosilica AL-KO 18-111.4 HDS-A V2 iz linije Comfort. Zahvaljujući bočnom izbacivanju, nema potrebe za pražnjenjem košare za prikupljanje trave, što znači da se čak i velike travnate površine mogu brzo obraditi u jednom prolazu košnje. Međutim, trraktorska kosilica zadržava visok stupanj manevriranja i stoga pruža osječaj udobnosti u većini vrtova. Širok izbor dodatne opreme za traktore, kao što su vrtni valjci, snježni plugovi, kolica za prikolice i još mnogo toga. A kosište koje se lako uklanja čini ga svestranim ljeti i zimi. Ako tražite jeftinu traktorsku kosilicu za gotovo sve namjene, ovaj je proizvod najbolji izbor. Tu su još dodatne mogućnosti za bočno izbacivanje i lako pretvaranje u funkciju malčiranja.

Sa svojom širinom rezanja od 110 cm, traktor za travu iz kategorije Comfort savršen je za učinkovito i brzo košenje velikih travnjaka (pogodno do 7000 m²). Traktor za travu AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 pokreće 9,6 kW snažan, robustan 2-cilindrični AL-KO Pro 600 motor s niskim vibracijama. Visina rezanja može se brzo i jednostavno podesiti u 6 položaja od 30 mm do 80 mm s jednom ručkom. Izdržljivo rezno kućište od čeličnog lima uključuje dvije oštrice za čisto rezanje trave i može se jednostavno ukloniti. To omogućuje brzo čišćenje i servis noža koji štedi vrijeme.

Ako želite koristiti funkciju malčiranja ovog traktora, on se može preinačiti bez alata. Zatvarač za malč može se prikladno pospremiti na kućište za košnju. Nožni hidrostat bez stupnjeva omogućuje vam opuštenu košnju s ergonomski raspoređenim papučicama i optimalnim položajem sjedenja.

Snježni nož se također može pričvrstiti na prednji dio traktorske kosilice AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 zimi. Ovaj traktor za travnjak s dodacima kao što su naš vrtni valjak, kombinirana prikolica i rasipač gnojiva također vam pomaže u drugim poslovima ljeti. Posebno velike 18-inčne gume na pogonskoj osovini osiguravaju dobro prianjanje i brzo napredovanje na bilo kojoj površini i terenu. Upravljač koji se lako drži i jasne kontrole nude dodatnu prednost udobnosti.

Kupite AL-KO Comfort 18-111.4 HDS-A V2 i alternative

Kupite traktor kosilicu Comfort 18-111.4 HDS-A V2 sada u našem webshopu. Ako želite traktor za travu s bočnim izbacivanjem i manjom širinom rezanja, preporučujemo traktorsku kosilicu AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A (br. artikla 123013)

Prednosti za vas

Široki izbor dodatne opreme, ovu traktorsku kosilicu Comfort 18-111.4 HDS-A pravi svestranom te može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 123087
EAN 4003718356892

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (27.99MB)
Preuzmi (17.77MB)
Preuzmi (20.67MB)
Preuzmi (22.27MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (275.92KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.