AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulator B50 LI 2,5 Ah

Broj. art.:: 113893 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snaga 18 V / 2,5 Ah
  • Li-ion tehnologija za dugi vijek trajanja
  • Kompatibilan - odgovara svim vrtnim alatima iz obitelji baterija "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE"
  • Mala težina sa samo 370 g
  • Kratko vrijeme punjenja. Normalni punjač 60 min / brzi punjač 36 min

18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Velika fleksibilnost s akumulatorom B50 Li 2,5 Ah

Snažna 18 V Li-Ion baterija za bežični rad! Vrtlarstvo neovisno o struji i benzinu. Lagan za višekratnu upotrebu

Izuzetno fleksibilan i 100% kompatibilan - odgovara svim vrtnim alatima iz obitelji baterija "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE". Li-ion baterija od 2,5 Ah je vrlo izdržljiva, malo se održava i lako se i praktično puni bez samopražnjenja ili memorijskog efekta. Sa svojom vrlo malom težinom od 370 g, baterija se može napuniti za 60 minuta s normalnim punjačem i za 36 minuta s brzim punjačem.

Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO bateriju B50 Li i alternative

Akumulator AL-KO B50 Li možete kupiti kod nas u našoj online trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. Obični  punjač C50 Li možete nabaviti uz art. 113897 i brzi punjač FC100 Li s br. 113899.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113893
EAN 4003718062335
Neto težina u kg 0.37 KG
Duljina u cm bez pakiranja 12 CM
Visina bez ambalaže u cm 4.5 CM
Bruto težina u kg 0.62 KG
Širina u cm bez pakiranja 8 CM
Marka AL-KO

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.18MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (157.15KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.