AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska mini lančana pila CSM 1815 uklj. 1 bateriju i punjač

Broj. art.:: 114023 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno SDL® (Smart Dynamic Lubrication) za praktično podmazivanje lanca prema potrebi
  • 15 cm duljine vodilice pri brzini lanca od 7 m/s
  • Brza provjera razine ulja kroz prozorčić na spremniku za ulje
  • Snažne performanse rezanja do 130 mm
  • Veliki rezervoar za ulje od 30ml
  • AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE (uključujući bateriju i punjač)
  • Isporučuje se s koferom za nošenje i 30 ml organskog ulja za lanac

Često se kupuje zajedno sa ...

Ukupan iznos

238,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Izuzetno praktičan - AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN KOMPATIBILAN akumulatorska mini lančana pila CSM 1815

AL-KO akumulatorska mini lančana pila CSM 1815 savršeno vam pomaže pri piljenju i održavanju vrta. Rad neovisan o mreži i bez emisija. Idealno za orezivanje grana, topiary i rezidbu. CSM 1815 napaja baterija AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE. Ako je potrebno, možete koristiti ovaj baterijski sustav za rad različitih AL-KO uređaja s jednom te istom baterijom - i uštedjeti novac.

Prikladno podmazivanje lanca po potrebi

Naš izvanredni SDL® - Smart Dynamic Lubrication - sustav podmazuje lanac pile prema potrebi. Jednostavno pritisnite pumpicu i lanac je opskrbljen uljem.

Sa svojom 15 cm dugim mačem i snažnim 18 V Li-Ion, akumulatorska pila ne treba se skrivati ​​od većih grana. Do 13 cm debljine rezanja. Razina ulja u spremniku za ulje od 30 ml može se jednostavno provjeriti kroz prozor. Vrhunska sigurnosna zaštita štiti vas od ozljeda. Uravnotežena ravnoteža, otvaranje bočnog poklopca lanča bez alata i opsežna oprema poput torbe za nošenje i 30 ml organskog ulja za lanac čine našu mini lančanu pilu idealnim pomoćnikom u kući i vrtu. Zamorno piljenje je bilo jučer.

Uz obitelj AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnih akumulatorskih uređaja, savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 VBOSCH HOME AND GARDEN KOMPATIBILAN za dom i vrt.

Baterija (18 V / 2,5 Ah) i punjač su priloženi.

S Li-ionskom baterijom AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNOM ZA KUĆU I VRT imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, jer možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5/4/5 i 6 Ah.

Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Kupite AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorsku mini lančanu pilu CSM 1815 i alternative

Jednostavno kupite baterijsku mini motornu pilu CSM 1815 u našoj online trgovini ili kod jednog od naših prodavača. Ako želite ovu mini motornu pilu bez baterije i punjača, preporučujemo artikl br. 114016.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114023
EAN 4003718064254
Neto težina u kg 2.36 KG
Duljina u cm bez pakiranja 43.5 CM
Visina bez ambalaže u cm 8.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 20 CM
Bruto težina u kg 4.64 KG
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Lančana pila Lanac pile
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kapacitet baterije Ah 2.5
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Brojutora za baterije 1 ST

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 7
duljina mača u cm 15 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (14.74MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (224.76KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.