AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski trimer GT 1825 s bateriom i punječem

Broj. art.:: 113963
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač su uključeni)
  • Praktičan prikaz napunjenosti baterije u ručki
  • Ručka podesiva pod kutom i teleskopska ručka za individualna podešavanja
  • S podešavanjem nagiba glave trimera od 180 stupnjeva
  • Sklopivi štitnik za biljke
  • Visokokvalitetni najlonski nit s automatskim vrhom
  • Uključujući zamjenske navoj za najlonsku nit

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLEI Akumulatorski trimer GT 1825 - njegu travnjaka bez napora za početnike

Akumulatorski trimer impresionira savršenim rezultatima košnje s dokazanom AL-KO kvalitetom. Praktični akumulatorski vrtni trimer radi svoj posao u vašem kućnom vrtu bez ikakvih emisija i iznimno tiho. Mala težina i praktičan rad s dodatnom podesivom ručkom i fleksibilnom reznom glavom olakšavaju precizno podrezivanje u svim položajima i u svakom kutku vašeg vrta.

Tehnički detalji AL-KO akumulatorskog trimera GT 1825

S težinom od samo 2,4 kg, uključujući bateriju i ergonomski podesivu dodatnu ručku, ovaj trimer je vrlo mobilan i jednostavan za korištenje pomoćnik za svakog vlasnika vrta. Fleksibilna, zakretna glava strune sa širinom košnje od 25 cm i šipkom za zaštitu usjeva osigurava precizno podrezivanje na rubu travnjaka, ispod grmlja i na zidovima. S automatskim tapkanjem možete jednostavno postaviti optimalnu duljinu strune tijekom podrezivanja tako što ćete udariti glavom trimera o tlo. Aluminijska teleskopska osovina podesiva po visini može se individualno prilagoditi odgovarajućoj veličini tijela. Sklopivi rubni kotač podržava vas čistim rezanjem rubova.

Vaša sloboda: kompaktni akumulatorski trimer iz AL-KO idealan je za početnike. Zahvaljujući pogonu šapta, vaši susjedi neće biti uznemireni - možete podrezivati ​​u bilo koje doba dana, bez obzira na vrijeme ukočenog mirovanja.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija (2,5 Ah) i punjač su uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskoj obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorski trimer GT 1825 i alternative

AL-KO akumulatorski trimer GT 1825 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. To je savršen proizvod ako tražite lagan i praktičan bežični trimer.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Neto težina u kg 2.1 KG
Teleskopski DA
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 38 MIN
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.5 MM
Duljina niti (cm) 500 CM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 93.5 CM
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Podesiv štap ne
Radna širina s niti u cm 25 CM
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 61 MIN
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 76 MIN
Upute za uporabu Preuzmi (1.18MB)
Preuzmi (1.04MB)
Preuzmi (5.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (163.45KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.