AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilna akumulatorska obitelj | AL-KO vrtni uređaji

AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilni akumulatorski vrtni uređaji

Jedan akumulator - beskrajne mogućnosti


S novom akumulatorskom obitelji AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilni ste i savršeno opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, akumulatori i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V Home & Garden akumulatorskim sustavom.


To je pametno:
Posjedujete li već 18 V Bosch Home & Garden akumulator?
Onda nabavite naše kompatibilne vrtne uređaje. Imamo pravo rješenje za svako područje.

Početak nove ere akumulatora

Vaše prednosti

Kompatibilno | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorska obitelj

Kompatibilan sa svim uređajima koji koriste Bosch 18 V Home & Garden akumulatorski sustav

Mnoge mogućnosti | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorska obitelj

Mnoge mogućnosti u vašem vrtu

Može se kombinirati s drugim brendovima | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorska obitelj

Može se koristiti s brojnim AL-KO uređajima i mnogim drugim proizvodima drugih proizvođača

Ekonomično | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorska obitelj

Uštedite prostor i novac i čuvajte okoliš

Lagana i kompatibilna | AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorska obitelj

Lagan i kompaktan

Do sada je bio problem što se akumulatori mnogih proizvođača ne mogu kombinirati s uređajima drugih brendova. AL-KO sada nudi rješenje za to s obitelji akumulatora kompatibilnih s Bosch Home & Garden od 18 V! Razvili smo akumulatorsku obitelj koja se može kombinirati s Bosch Home & Garden 18 V akumulatorima. To znači: jedan akumulator se sada može koristiti za nekoliko brendova.

Za svaki vrt

Uz AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorsku obitelj možete postići maksimalnu fleksibilnost. Pogodno za male i srednje velike vrtove.

Otkrijte cijelu AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnu obitelj akumulatorskih uređaja

AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilna obitelj akumulatora


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.