Akumulatorski vrtni uređaji |  AL-KO 18 V Aku uređaji u radu

Puna snaga za cijeli vrt

Naši snažni paketi za svaku uporabu

Velika raznolikost AL-KO 36 V akumulatorske obitelji savršena je podrška ambicioznim hobi vrtlarima koji traže širok spektar uređaja u segmentu baterija.

Uz pet kosilica, jedan trimer za travu, jedan prozračivač, jednu snježnu frezu, brojne ručne alate i višenamjenski multitool uređaj s 4 različita nastavka, Energy Flex aku obitelj ima sve što je potrebno za vaš vrt.

Vaša prednost: sa svim Energy Flex uređajima može se raditi s istom baterijom.

Od sada: iskusite novu kompatibilnost i spojite svoj solo® by AL-KO aku vrtni uređaj s laganom Energy Flex baterijom. Sa solo® by AL-KO baterijskim remenom BB 40 također možete upravljati moćnim profesionalnim uređajima s dvije baterije od 40 V iz obitelji Energy Flex.

Naš savjet: baterija je uključena u isporuku s kosilicom. Drugi Energy Flex uređaj možete kupiti povoljno bez dodatne baterije.

Spremni za sve

Obitelj Energy Flex savršena je za sve ljubitelje vrtlarenja sa srednjim do velikim vrtom.

Srce obitelji Energy Flex je snažna litij-ionska baterija od 40 V. "Mala" Energy Flex baterija s izlaznom snagom od 144 Wh osigurava užitak u vrtu bez kabela i napora, te radno vrijeme do 120 minuta. S "velikom" baterijom kapaciteta 180 Wh možete izdržati čak 140 minuta.

Na sve baterije, kupljene nakon 2017. godine, dajemo dvogodišnje jamstvo proizvođača.


Sve pod kontrolom

Trenutni status napunjenosti baterije može se očitati jednostavnim pritiskom na tipku. Baterija se može u svako doba brzo napuniti, a punjenje traje samo sat i pol.


Energy Flex asortiman

Pregled proizvodaŽelite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.