AL-KO 36V akumulator B 800 Li (36 V / 8,0 Ah)

Broj. art.:: 114017
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ekstra snažna Li-Ion baterija s 36 V (40 V maks.) / 8 Ah / 288 Wh
  • Najsuvremenija baterijska tehnologija s izvrsnim omjerom težine i kapaciteta snage zahvaljujući 21.700 ćelija
  • Prikladno za sve proizvode iz obitelji od 36 V
  • S bluetooth tehnologijom za jednostavno i brzo povezivanje
  • S 4 LED zaslona položaja za slijetanje
  • 2 godine garancije proizvođača

Snažne performanse - naš AL-KO 36 V akumulator B 800 Li (36 V / 8,0 Ah)

Posebno snažna Li-Ion baterija s 288 watt sati. Savršen za bežično vrtlarstvo bez emisija. Zahvaljujući inovativnim 21.700 svjetlosnih ćelija, ova baterija nudi izvrstan omjer težine i performansi.

Jedna baterija mnogo mogućih upotreba

Posebna značajka ove baterije su specijalne ćelije koje predstavljaju visok kapacitet performansi u kontekstu težine. Možete ga koristiti za rad sa svim našim AL-KO 36 V akumulatorskim alatima. Lagana i kompaktna baterija vašem vrtnom alatu daje potrebnu energiju. I posebno inovativan zahvaljujući bluetooth tehnologiji. Koristite ovo za uspostavljanje brze i jednostavne veze. Nema efekta pamćenja i može se puniti u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući Li-ion ćelijama, ova baterija je iznimno izdržljiva i nema samopražnjenja. 4 LED diode vam pokazuju kapacitet baterije i razinu napunjenosti.

Kupite AL-KO 36 V bateriju B 800 Li i alternative

Kupite bateriju AL-KO B 800 Li sada u našem web shopu ili kod nekog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite bateriju od 36 V s 5,0 Ah, preporučujemo bateriju B 200 Li (br. artikla 113524).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114017
EAN 4003718063950
Neto težina u kg 1.73 KG
Duljina u cm bez pakiranja 17.7 CM
Širina u cm bez pakiranja 10 CM
Visina bez ambalaže u cm 8 CM
Bruto težina u kg 1.9 KG
Maks. Električni naboj, Ah 8
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kapacitet baterije Ah 8

Smart Features

Povezivanje Bluetooth

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.