AL-KO adapter 36 V

Broj. art.:: 127579
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
113786
AL-KO pojas BBA 40 Detalji
36 V adapter za pojas BB 40 (artikal br. 127573).
S ovim adapterom možete koristiti kompletnu paletu ručnih vrtnih alata AL-KO iz obitelji 36 V.
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127579
EAN 4003718060799
Neto težina u kg 0.2 KG
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (1.38MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.