AL-KO Akumulatorska kosilica za malčiranje 22.4 Li Comfort uklj. akumulator i punjač

Broj. art.:: 114032 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ručka zaokreta za 360° s dodatnom tipkom za zaključavanje za ravno kretanje
  • Čista kosilica za malčiranje za biološku gnojidbu, nema potrebe za odlaganjem pokošene trave
  • Vrlo tiha i posebno ekološki prihvatljiva jer radi na baterije
  • Posebno laka za košnju, učinkovita zahvaljujući motoru bez četkica
  • Trostruko podešavanje visine rezanja (3 do 5 cm)
  • Baterija (2,5 Ah) i punjač uključeni

Iznimno okretna akumulatorska kosilica - posebno prikladna za male površine

Naša nova ručna kosilica "Handy-Mower" 22.4 Li Comfort posebno je fleksibilna, lagana i radi na baterije. Iznimno okretna zahvaljujući rotirajućoj ručki. Također savršena za teško dostupna područja kao što su mjesta ispod živice i grmlja ili trampolin.

Udobno kosite i istovremeno gnojite ekološki

Uz funkciju malčiranja, pokošena trava jednostavno pada na travnjak i služi kao ekološko gnojivo te štiti travnjak od isušivanja u vrućim mjesecima. Ovo eliminira gnjavažu oko odlaganja pokošene trave. Zahvaljujući motoru bez četkica, postiže se veća učinkovitost i duže vrijeme košnje. Visina rezanja se može podesiti 3 puta između 30, 40 i 50 mm, a kada vozite ravno, lako možete čvrsto zaključati upravljačku polugu. Nakon što završite košnju s Handy-Mower (širina rezanja 22 cm), što je jednako jednostavno kao i usisavanje, možete zahvaljujući rupi integriranoj u ručki objesiti kosilicu, kako biste uštedjeli prostor.

Ovu laganu kosilicu napaja Li-ion baterija AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNA ZA KUĆU I VRT. Dostupne su baterije od 2,5/4/5 i 6 Ah. Odaberite jedan od naših vrtnih uređaja iz obitelji baterija 18 V Bosch Home & Garden Compatible. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V sustavom baterija za dom i vrt. Baterija (2,5 Ah) i punjač su uključeni.

Kupnja AL-KO ručne kosilice 22.4 Li Comfort i alternative

Kupite ručnu kosilicu 22.4 Li Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako već imate odgovarajuću bateriju i punjač od 18 V Bosch HOME AND GARDEN COMPATIBLE, možete naručiti ovu kosilicu (bez baterije i punjača) pod brojem artikla 114033.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114032
EAN 4003718064704
Neto težina u kg 5.8 KG
Širina u cm bez pakiranja 34 CM
Visina bez ambalaže u cm 123 CM
Bruto težina u kg 7.3 KG
Duljina u cm bez pakiranja 38 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 83
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 2.5

Mowing System

Radna širina u cm 22 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 50 MM

Working area

Za površine do qm 150 QM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (9.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.