AL-KO električna kosilica 3.82 E Easy

Broj. art.:: 113850
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1600W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom razine košare
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Agilan i kompaktan

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.82 E Easy

Naš novi dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilan s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1600 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.82 E Easy sa širinom košnje od 38 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 15,1 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 38 cm i plastičnom košem za sakupljanje trave od 45 L, kosilica je prikladna za travnjake do 500 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač, na koji je pričvršćen rasterećenje vučne užadi, osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.82 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.82 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite još više udobnosti za svoju električnu kosilicu, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Snaga motora kW 1 KW
Radna širina, cm 38 CM
Duljina u cm bez pakiranja 127 CM
Širina u cm bez pakiranja 41 CM
Visina u cm bez pakiranja 97 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Malčiranje NE
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka NE
Cockpit na ručki nema kokpit
Dimenzija duljina kartona cm 75 CM
Proizvodna linija EASY
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 94
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Košara s prikazom punjenja DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Pogon kotača nema
Bočno izbacivanje NE
Kućište, materijal Plastika
Neto težina u kg 15.1 KG
Promjer kotača straga, mm 220 MM
materijal prihvatne košare Plastika
Prihvatna košara, l 45 L
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Vrsta pogona Električni
Bruto težina u kg 17.1 KG
Funkcija 2u1
Max Airflow Technology Nein
Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (131.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.