AL-KO električna kosilica 3.82 E Easy

Broj. art.:: 113850 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1600W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom napunjenosti
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Agilna i kompaktna

Često se kupuje zajedno sa ...

169,00 EUR
Ovaj proizvod
32,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

201,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.82 E Easy

Naš novi dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilna s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1600 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.82 E Easy sa širinom košnje od 38 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 15,1 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 38 cm i plastičnim košem za sakupljanje trave od 45 L, kosilica je prikladna za travnjake do 500 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, trava se optimalno hvata, a kompaktna košara za sakupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, košara za sakupljanje s indikatorom razine napunjenosti i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač, na koji je pričvršćen rasterećenje vučne užadi, osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.82 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.82 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite još više udobnosti kod svoje električne kosilice, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113850
EAN 4003718061550
Neto težina u kg 15.1 KG
Duljina u cm bez pakiranja 127 CM
Bruto težina u kg 17.1 KG
Visina bez ambalaže u cm 97 CM
Širina u cm bez pakiranja 41 CM
Kučište, materijal Plastika
Cockpit na ručki nema kokpit
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 94
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Električni

Mowing System

Radna širina, cm 38 CM
Radna širina u cm 38 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje NE
Bočno izbacivanje NE
Funkcija 2u1

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Pogon kotača nema
Promjer kotača straga, mm 220 MM
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE

Working area

Za površine do qm 500 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 45 L
Materijal koša Plastika
Max Airflow Technologija NE

Engine

Snaga motora kW 1 KW

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (169.37KB)
Br. art.: 114011 Raspoloživo
32,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.