AL-KO električna kosilica 3.82 E Easy

Broj. art.:: 113850
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1600W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom razine košare
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Agilan i kompaktan

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.82 E Easy

Naš novi dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilan s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1600 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.82 E Easy sa širinom košnje od 38 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 15,1 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 38 cm i plastičnom košem za sakupljanje trave od 45 L, kosilica je prikladna za travnjake do 500 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač, na koji je pričvršćen rasterećenje vučne užadi, osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.82 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.82 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite još više udobnosti za svoju električnu kosilicu, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Neto težina u kg 15.1 KG
Pogon kotača nema
Prihvatna košara, l 45 L
Širina u cm bez pakiranja 41 CM
Bruto težina u kg 17.1 KG
Duljina u cm bez pakiranja 127 CM
Visina bez ambalaže u cm 97 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 500 QM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Kučište, materijal Plastika
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje NE
Funkcija 2u1
Max Airflow Technologija NE
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 220 MM
Podesiva ručka NE
Cockpit na ručki nema kokpit
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Snaga motora kW 1 KW
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Košara s prikazom punjenja DA
Dimenzija duljina kartona cm 75 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 94
Radna širina, cm 38 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (131.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.