AL-KO električna kosilica 32.2 E Comfort

Broj. art.:: 113851
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1200W
  • S ergonomskim dvostrukom ručkom za maksimalnu jednostavnost korištenja
  • Čvrsta plastična/platnena košara s indikatorom razine napunjevosti
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Sklopiva ručka
  • Agilan i kompaktan
  • Stoji uspravno radi lakšeg čišćenja

Dizajn i udobnost - redefinirani u AL-KO električnoj kosilici 32.2 E Comfort

Naš novi dizajna također se odražava u segmentu udobnosti naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Udoban rad bez emisija

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1200 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 32.2 E Comfort sa širinom košnje od 32 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealan za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 12,4 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe koje cijene jednostavno rukovanje. A udoban dvostruki prekidač, koji je pričvršćen na ergonomski oblikovanu mekanu ručku, osigurava maksimalnu udobnost vožnje.

Sa svojom širinom košnje od 32 cm i košem za sakupljanje trave od 35 L, kosilica je prikladna za travnjake do 250 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Potpuno sklopivi upravljač osigurava pohranu koja štedi prostor. Osim toga, može se pohraniti okomito kako bi se uštedio prostor i olakšalo čišćenje.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 32.2 E Comfort & alternative

Kupite električnu kosilicu 32.2 E Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite ovu kosilicu s većom širinom košnje od 38 cm, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Snaga motora kW 1 KW
Radna širina, cm 32 CM
Duljina u cm bez pakiranja 115 CM
Širina u cm bez pakiranja 40 CM
Visina u cm bez pakiranja 100 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Malčiranje NE
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Dimenzija duljina kartona cm 71 CM
Neto težina u kg 12.4 KG
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Proizvodna linija Comfort
Kotači s kugličnim ležajevima NE
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Pogon kotača nema
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Bruto težina u kg 14.4 KG
Kućište, materijal Plastika
Bočno izbacivanje NE
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Promjer kotača straga, mm 180 MM
Max Airflow Technology Nein
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Funkcija 2u1
Vrsta pogona Električni
Prihvatna košara, l 35 L
Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (131.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.