AL-KO električna kosilica 32.2 E Comfort

Broj. art.:: 113851
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1200W
  • S ergonomskim dvostrukom ručkom za maksimalnu jednostavnost korištenja
  • Čvrsta plastična/platnena košara s indikatorom razine napunjevosti
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Sklopiva ručka
  • Agilan i kompaktan
  • Stoji uspravno radi lakšeg čišćenja

Dizajn i udobnost - redefinirani u AL-KO električnoj kosilici 32.2 E Comfort

Naš novi dizajna također se odražava u segmentu udobnosti naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Udoban rad bez emisija

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1200 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 32.2 E Comfort sa širinom košnje od 32 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealan za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 12,4 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe koje cijene jednostavno rukovanje. A udoban dvostruki prekidač, koji je pričvršćen na ergonomski oblikovanu mekanu ručku, osigurava maksimalnu udobnost vožnje.

Sa svojom širinom košnje od 32 cm i košem za sakupljanje trave od 35 L, kosilica je prikladna za travnjake do 250 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Potpuno sklopivi upravljač osigurava pohranu koja štedi prostor. Osim toga, može se pohraniti okomito kako bi se uštedio prostor i olakšalo čišćenje.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 32.2 E Comfort & alternative

Kupite električnu kosilicu 32.2 E Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite ovu kosilicu s većom širinom košnje od 38 cm, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Neto težina u kg 12.4 KG
Pogon kotača nema
Prihvatna košara, l 35 L
Duljina u cm bez pakiranja 115 CM
Širina u cm bez pakiranja 40 CM
Visina bez ambalaže u cm 100 CM
Bruto težina u kg 14.4 KG
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 250 QM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Kučište, materijal Plastika
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje NE
Funkcija 2u1
Max Airflow Technologija NE
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Promjer kotača straga, mm 180 MM
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Snaga motora kW 1 KW
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Košara s prikazom punjenja DA
Dimenzija duljina kartona cm 71 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Radna širina, cm 32 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (131.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.