AL-KO Električni prozračivač 32.4 Basic Care

Broj. art.:: 114039 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Bezstupanjsko centralno podešavanje radne dubine
  • Prikladno za radnu površinu do 400 m²
  • Lagan, okretan 1-osovinski uređaj. Bez emisije zahvaljujući električnom motoru od 1200 W
  • Radna ručka podesiva u 3 stupnja po visini
  • Uključeno: valjak za rahljenje (32 cm) i košara za sakupljanje (45 L)

Lagan i okretan s individualnim mogućnostima prilagođavanja

S električnim prozračivačem AL-KO 32.4 Basic Care možete tiho i bez ispušnih plinova obrađivati ​​svoj vrt. Zbog svoje vrlo lagane konstrukcije i posebne sposobnosti manevriranja uređaj je idealan za gotovo sve vrtove, a posebno za male i vijugave parcele. Visina ručke se može podešavati 3 puta prema vašim osobnim potrebama, što znači da možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dopustite svom travnjaku da ponovno diše i dobro upija hranjive tvari.
 

Novi dizajn i funkcionalnost - rad bez emisija

Prozračivač 32.4 Basic Care pokreće električni motor snage 1200 W. To znači da električni prozračivač možete koristiti bez pauze i uštedjeti si mijenjanje akumulatora ili punjenje goriva u prozračivač. Uz radnu širinu od 32 cm, kompaktni dizajn prozračivača osigurava ugodan rad, a zahvaljujući jednoosnom dizajnu, lako manevriranje u zavojima i oko prepreka. Dubina valjka za rahljenje može se podesiti centralno i kontinuirano (+6 do -14 mm). Valjak za rahljenje opremljen je s 12 robusnih čeličnih oštrica koje održivo uklanjaju mahovinu, korov i slamu trave te osiguravaju dug radni vijek električnog prozračivača. Samostojeći stražnji kotači sprječavaju skupljanje trave i tako vam daju bolju trakciju. Uključeno: platnena košara za sakupljanje od 45 litara.
 

Kupnja električnog prozračivača AL-KO 32.4 Basic Care i druge mogućnosti

Jednostavno kupite električni prozračivač 32.4 Basic Care sada u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite električni prozračivač veće radne širine (38 cm), preporučujemo električni prozračivač 38.4 E Combi Care (artikl br. 114040).
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114039
EAN 4003718064742
Neto težina u kg 10 KG
Visina bez ambalaže u cm 100 CM
Bruto težina u kg 12 KG
Duljina u cm bez pakiranja 106 CM
Širina u cm bez pakiranja 54 CM
Kučište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 32 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina maks. mm 14 MM
Radna dubina min. mm 6 MM
Radna širina prozračivanja, cm 32 CM
Scarifying Max Depth (mm) 14 MM
Scarifying Min Depth (mm) 6 MM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 20
Mogućnost prozračivanja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Working area

Za površine do qm 400 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 50 L
Materijal koša Platno

Engine

Snaga motora, W 1200 W

Mowing System

Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski

Traction System

Promjer kotača straga, mm 94 MM
Promjer kotača prednji, mm 205 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.