AL-KO Električni prozračivač 38.4 E Combi Care

Broj. art.:: 114040 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kontinuirano središnje podešavanje dubine
  • Prikladno za do 800 m² radnog prostora
  • Lagan, okretan 1-osovinski uređaj. Bez emisije zahvaljujući električnom motoru od 1400 W
  • Ergonomski oblikovana radna ručka podesiva u 3 stupnja
  • Uklj. valjak za rahljenje (38 cm), valjak za prozračivanje (38 cm) i košara za sakupljanje (50 L)

Lagan, okretan i učinkovit s individualnim opcijama podešavanja

S AL-KO električnim prozračivačem 38.4 E Combi Care možete raditi tiho i bez ispušnih plinova u svom vrtu. Zbog svoje vrlo lagane konstrukcije i posebne sposobnosti manevriranja, uređaj je idealan za gotovo sve vrtove, posebno za parcele i vijugave parcele. Visina ručke se može podesiti 3 puta prema vašim osobnim potrebama, što znači da možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svom travnjaku prostora da ponovno diše i priliku da dobro upije hranjive tvari.

Novi dizajn i funkcionalnost - rad bez emisija

38.4 E Combi Care pokreće električni motor od 1400 W. To znači da se električni prozračivač može koristiti bez pauze i poštedjet ćete se mijenjanja akumulatora ili punjenja prozračivača gorivom. S radnom širinom od 38 cm, kompaktni dizajn prozračivača osigurava udoban rad i, zahvaljujući dizajnu s 1 osi, jednostavno manevriranje u kutovima i oko prepreka. Dubina valjka za rahljenje može se podešavati centralno i kontinuirano (+6 do -14 mm). Valjak za rahljenje opremljen je s 14 robusnih čeličnih oštrica koje održivo uklanjaju mahovinu, korov i travnatu slamu te osiguravaju dug radni vijek električnog prozračivača. Samostojeći stražnji kotači sprječavaju sakupljanje trave, dajući vam bolju trakciju. Uključeno: platnena košara za skupljanje trave od 50 L i odgovarajući valjak za prozračivanje.

Kupnja AL-KO električnog prozračivača 38.4 E Combi Care i druge mogućnosti

Kupite električni prozračivač 38.4 E Combi Care sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite prozračivač s benzinskim motorom, preporučujemo 38 P Comi Care Comfort (br. artikla 112799).
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114040
EAN 4003718064759
Neto težina u kg 12 KG
Bruto težina u kg 14 KG
Duljina u cm bez pakiranja 108 CM
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Visina bez ambalaže u cm 100 CM
Kučište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 38 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 14
Radna dubina maks. mm 14 MM
Radna dubina min. mm 6 MM
Radna širina prozračivanja, cm 38 CM
Scarifying Max Depth (mm) 14 MM
Scarifying Min Depth (mm) 6 MM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
Mogućnost prozračivanja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Working area

Za površine do qm 800 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 55 L
Materijal koša Platno

Engine

Snaga motora, W 1400 W

Mowing System

Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski

Traction System

Promjer kotača straga, mm 94 MM
Promjer kotača prednji, mm 205 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.