AL-KO filter uložak "venturi"

Broj. art.:: 113811 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ovaj plastični filterski umetak prikladan je za modele Jet 3600, HWA 3600 i HW 3600 Easy. Filtarski uložak postavljen u predfiltar vrlo se lako mijenja. Iznimno veliki XXL
  • Učinkovita zaštita za crpke s integriranim predfilterom
  • Minimizira trošenje i prekide
  • Izrađen od visokokvalitetne plastike koja se može prati uključujući dva precizna brtvena prstena
  • Jednostavan za čišćenje
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113811
EAN 4003718061017
Dimenzija duljina kartona cm 9.9 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (17.27MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (515.14KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.