AL-KO Potopna pumpa DRAIN 9500 Easy

Broj. art.:: 113962
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Podesiva visina prebacivanja zahvaljujući podesivom plivajućem prekidaču
  • S podesivom podnožjem pumpe
  • Integrirani izlaz crpke za najbolji učina
  • Čvrsta oprema s INOX osovinom pumpe otpornom na hrđu
  • Različite mogućnosti spajanja zahvaljujući kombiniranom spojnom komadu na vijke
  • Stabilno postolje s velikom nogom za pumpu

Kombinirana pumpa pumpa DRAIN 9500 Easy za čistu i prljavu vodu

Zahvaljujući bazi kombinirane pumpe (podesiva stopa pumpe), DRAIN 9500 Easy prikladan je i za čistu i za prljavu vodu. Funkcija prljave vode koristi se kada je potrebno ispumpati kontaminiranu vodu, npr. B. nakon poplava, iz prljavih ribnjaka ili kada se cisterne trebaju isprazniti. Zahvaljujući velikom usisnom otvoru, model DRAIN 9500 Easy također može bez napora podnijeti prljavu vodu veličine čestica do 25 mm.

Podesiva visina usisa 2-položajnim nosačem

Prekidač s plovkom može se postaviti u dva položaja za kontinuirani, pod nadzorom ili automatski rad. U automatskom načinu rada, crpka se automatski isključuje nakon što je dostignuta minimalna razina vode.

Zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo oko 4 kg, potopna pumpa se može koristiti mobilno ili stacionarno za odvodnju. Sa svojom snagom od 300 W, visinom isporuke od maksimalno 6 m i brzinom isporuke do 8.500 l/h, ispumpavanje i prijenos se obavlja u najkraćem mogućem roku. Izlaz crpke integriran u veliku stopu pumpe osigurava najbolji učinak. Fleksibilan zahvaljujući kombinovanom konektoru na izlazu crpke. Izlaz pumpe je 1,25 inča, što je otprilike 41,9 mm.

Posebno obrađena osovina motora, koja je izrađena od izdržljivog nehrđajućeg čelika, i kućište od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima osiguravaju dug vijek trajanja ovog praktičnog pomoćnika.

Napomena: Potopna pumpa nije prikladna za pitku vodu, već samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda u bazenu) ispod 35 °C. Također nije prikladan za korištenje u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi koja sadrži pijesak.

Kupite AL-KO DRAIN 9500 Easy potopnu pumpu i alternative

Kupite potopnu pumpu DRAIN 9500 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite snažniju potopnu pumpu, preporučujemo potopnu pumpu DRAIN 10000 Comfort (br. artikla 112825)

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113962
EAN 4003718062953
Maksimalni protok L/h 8500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Maksimalni pritisak, bar 0.6 BAR
Plitko usisavanja do, mm 25 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 25 MM
Širina u cm bez pakiranja 170 CM
Bruto težina u kg 4 KG
Visina bez ambalaže u cm 300 CM
Duljina u cm bez pakiranja 200 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Engine

Snaga motora, W 300 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.