AL-KO potopna tlačna pumpa DIVE 5600/44 Automat

Broj. art.:: 113883
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan 4-stupanjski pogon pumpe
  • Automatski rad kontrolira elektronički tlačni prekidač
  • Zaštita od rada na suho putem integrirane elektronike
  • Čvrsto kućište od nehrđajućeg čelika s filterom i osovinom pumpe otpornom na hrđu
  • Uključuje priključak za ugradnju "plutajućeg izvlačenja" za usisavanje vode
  • Nije potrebna posebna tlačna sklopka (hidrokontrola).

Kombinirajte prednosti vrtne i potopne pumpe s potopnom tlačnom pumpom AL-KO DIVE 5600/44 Automatic

Potopna tlačna pumpa DIVE 5600/44 kombinira prednosti vrtnih i potopnih pumpi s velikim protokom i konstantno visokim tlakom. Pumpanje oko i van spremnika, (procesna) vađenje vode iz bunara/šahtova/drugih spremnika za vodu, rad prskalica za travnjake, opskrba složenih sustava navodnjavanja do automatske opskrbe kućnom vodom. Posebna prednost ove pumpe je veliki protok pri konstantno visokom tlaku.

Inovativni sustav brtvljenja za dugotrajan rad

Keramička brtva za zaštitu od visokog tlaka do 4 bara. Tri dodatne usne brtve trajno štite pumpu od ulaska vode. Tu je i kanal za ublažavanje brtvljenja u slučaju kozmetičkog curenja.

Potopna tlačna pumpa DIVE 5600/44 Automatic može se koristiti mobilno ili stacionarno za navodnjavanje zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugom kabelu za napajanje, kao i težini od samo oko 11 kg. Materijali bez korozije kao što je nehrđajući čelik, koji se koristi za kućište, i komponente koje ne zahtijevaju održavanje jamče dugotrajan rad crpke. Ugrađeni program male količine štiti od propuštanja tlačnih crijeva.

Sa snažnim motorom od 1200 W, 4-stupanjskim pogonom pumpe, postiže se brzina isporuke do 5.600 l/h, a crpljenje vode se vrši u najkraćem mogućem roku. Dizajniran je za dubine uranjanja do 7 m i može podnijeti visinu isporuke do 44 m. Maksimalni promjer zrna je 0,5 mm. Crijevo od 1,5 inča (47,8 mm) može se jednostavno spojiti na izlaz crpke.

Ugradnja "plutajućeg izvlačenja" za usisavanje vode iz čistog područja vodokotlića može se izvesti bez alata. Pumpa se koristi u ležećem položaju. Posebno oblikovane ručke učinkovito sprječavaju otkotrljanje pumpe

Napomena: Potopna pumpa nije prikladna za pitku vodu, već samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda u bazenu) ispod 35 °C. Također nije prikladan za korištenje u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi koja sadrži pijesak.

Kupite AL-KO ronilačku pumpu DIVE 5600/44 Automatic & alternative

Kupite potopnu tlačnu pumpu DIVE 5600/44 u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako tražite alternativu ovoj pumpi, preporučamo potopnu tlačnu pumpu DIVE 6500/34 (br. artikla 113884)

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113883
EAN 4003718062014
Maksimalni protok L/h 5600 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 44 M
Maksimalni pritisak, bar 4.4 BAR
Pogon pumpe 4 stupnja
Neto težina u kg 11 KG
Maksimalna veličina čestice mm 0.5 MM
Visina bez ambalaže u cm 430 CM
Bruto težina u kg 11 KG
Širina u cm bez pakiranja 220 CM
Duljina u cm bez pakiranja 220 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Električni

Engine

Snaga motora, W 1200 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.48MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.49MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.