AL-KO SET FILTER ZRAKA ZA AL-KO PRO MOTORI

Broj. art.:: 113693 Male količine
expected to be with you on 17.10.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Set filtera za zrak prikladan za kosilice s AL-KO Pro benzinskim motorima
  • Pravovremena zamjena produljuje životni vijek motora
  • Bolji učinak uz redovitu promjenu
  • Visoka učinkovitost filtracije

Set filtera zraka za AL-KO Pro motore

Ovaj set filtera za zrak prikladan je za sve benzinske kosilice koje rade s motorom AL-KO Pro 125, AL-KO Pro 125 QSS ili AL-KO Pro 145 QSS. Visokokvalitetni filtar zraka lako se mijenja. Zaštitite svoj motor od prljavštine i prašine i održavajte ga vrhunskim radom. Zamijenite filtar zraka na vrijeme, jer čisto filtriran zrak produljuje vijek vašeg motora. Komplet filtera za zrak sastoji se od 2 filtera.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113693
EAN 4003718059588
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.