AL-KO Snježna freza Snow Line 760.4 TE LED

Broj. art.:: 114038 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 20.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktan upravljač s integriranim LED reflektorom
  • Grijane ručke za tople ruke
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Zakretni kanal za izbacivanje snjega
  • Pogon kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag

Freza za snijeg s gusjenicama

idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje.

 

Zimski radovi bez muke uz benzinsku frezu za snijeg AL-KO 760.4 TE LED

S benzinskom frezom za snijeg AL-KO 760.4 TE LED naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model kao od šale savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput električnog pokretanja, grijanih drški ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i frezanja s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i snažnog partnera za hladne snježne dane.

 

Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg AL-KO 760.4 TE LED

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim reflektorom sve su važne ručice i sklopke lako dostupne. Snažni motori freze za snijeg svojom snagom od 9 kW i zapremninom od 420 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po velikoj snazi i smanjenoj potrošnji. Radna širina iznosi 76 cm, visina otvora za snijeg do visokih 54,5 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz pogon s gusjenicama i u najnepovoljnijim se uvjetima osigurava optimalna trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature, velikom spremniku od 6,5 l i mogućnosti uključivanja pogona kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg AL-KO 760.4 TE LED upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: ugrađeni LED reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg AL-KO 760.4 TE LED i alternative

Benzinsku frezu za snijeg AL-KO 760.4 TE LED kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s manjom radnom širinom i zapremninom, preporučamo vam frezu za snijeg AL-KO 700.4 E LED ili frezu za snijeg AL-KO 620.4 E III LED.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114038
EAN 4003718064612
Neto težina u kg 126 KG
Bruto težina u kg 145 KG
Širina u cm bez pakiranja 80 CM
Visina bez ambalaže u cm 115 CM
Duljina u cm bez pakiranja 134 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 106
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Handle system

Ručke se mogu grijati DA

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 5.5 L
Električni start DA
Motor ccm 420
Motor o/min 2000
Snaga kW 9 KW
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (29.58MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (225.27KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.