AL-KO / solo® by AL-KO Branik za traktorske kosilice

Broj. art.:: 127731 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Siguran, moderan branik
  • Robustan dizajn velike površine
  • za traktore AL-KO iz serije Premium i Comfort
  • Mali napor pri sklapanju

Zaštita od oštećenja s novim branikom Pro

Prikladno za solo by AL-KO traktore iz serije Premium od 2013. nadalje i za traktore AL-KO iz serije Comfort od 2017. nadalje.Atraktivna zaštita za vaš traktor.

Kupite AL-KO branik Pro i pronađite alternative

Kupite branik Pro sada u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Za dodatnu udobnost preporučujemo naše naslone za ruke (br. artikla 127730 ili 127732).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127731
EAN 4003718064988
Neto težina u kg 3.3 KG
Bruto težina u kg 5.38 KG
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.65MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.