AL-KO / solo® by AL-KO Naslon za ruke Comfort

Broj. art.:: 127732 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo udoban za visoku udobnost
  • Ogromna nosivost - do 100 kg po naslonu za ruku
  • Podesiva po visini tako da se može prilagoditi vlastitim potrebama
  • Prikladno za AL-KO traktore Comfort i solo by AL-KO traktore Comfort pro

Još više udobnosti s naslonima za ruke na našim AL-KO Comfort traktorima

Uživajte u još većoj udobnosti s našim novim naslonima za ruke podesivim po visini, koji omogućuju individualnu prilagodbu. Topla preporuka, posebno za velike nekretnine. Visoka otpornost zahvaljujući snažnoj stabilnosti. Do 100 kg po naslonu za ruku. Super udoban za još veću udobnost.

Kupite AL-KO Comfort naslone za ruke i pronađite alternative

Kupite naslone za ruke sada u našoj online trgovini ili u jednom od naših specijaliziranih trgovaca. Ako posjedujete traktor solo by AL-KO iz serije Premium, prikladni su nasloni za ruke s brojem artikla 127730.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127732
EAN 4003718064995
Neto težina u kg 3.5 KG
Bruto težina u kg 5.58 KG
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.88MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.