AL-KO Valjak za prozračivanje za električni prozračivač 32.4 E BASIC CARE

Broj. art.:: 114049 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Valjak prikladan za AL-KO prozračivač 32.4 E BASIC CARE
  • 20 robusnih čeličnih opružnih zubaca
  • Nježna njega travnjaka laganim grebanjem
  • Bolja opskrba tla hranjivim tvarima i vodom
  • Jednostavna izmjena valjka bez alata

Pripremite svoj travnjak za ljeto

Osim redovitog malčiranja, travnjak u proljeće i jesen uvijek treba prozračiti kako bi dobio dovoljno "zraka za disanje". Pritom 20 čeličnih opružnih zubaca samo prodire u površinu travnjaka i samo ga malo zagrebe kako bi se travnjak ponovno dobro opskrbio hranjivim tvarima i vodom. Zamjena je jednostavna jer nisu potrebni dodatni alati. 

Kupite AL-KO valjak za prozračivanje i alternative

Kupite AL-KO valjak za prozračivanje za električni prozračivač 32.4 E BASIC CARE u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114049
EAN 4003718065046
Neto težina u kg 0.8 KG
Bruto težina u kg 1.3 KG
Širina u cm bez pakiranja 12 CM
Duljina u cm bez pakiranja 35 CM
Visina bez ambalaže u cm 12 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.