AL-KO ZAMJENSKI NOŽ 38 cm Classic

Broj. art.:: 112881 Spremno za otpremu
expected to be with you on 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Noževi od specijalnog kaljenog čelika
  • Vrlo dug životni vijek
  • Lagana zamjena
  • Radna širina: 38 cm

Često se kupuje zajedno sa ...

31,00 EUR
Ovaj proizvod
129,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

160,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Prikladan za sljedeće modele:

 

  • Električna kosilica Classic 3.82 SE

 

Zamjenski nož za vašu električnu kosilicu

 

Originalni AL-KO zamjenski nož za električnu kosilicu Classic 3.82 SE. Ovaj specijalni kaljeni nož velike radne širine od 38 cm vrlo je dugovječan, pa čak i pri intenzivnoj uporabi osigurava podjednako čisto i ravnomjerno rezanje. Nož pritom ne treba toliko često mijenjati. A kad se to ipak dogodi, zamjenu ćete obaviti u samo nekoliko poteza.

 

Kupite dodatnu opremu za električnu kosilicu

 

Kupite originalnu dodatnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje u internetskoj trgovini ili u specijaliziranoj trgovini. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske noževe, komplete za malčiranje i drugu dodatnu opremu za svoju električnu kosilicu marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112881
EAN 4003718043877
Marka AL-KO

Mowing System

Radna širina, cm 38 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.