AL-KO ZAMJENSKI NOŽ 51 CM (AKUM.)

Broj. art.:: 113979 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 17.10.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Čelični nož sa specijalnim kaljenjem
  • Vrlo dug životni vijek
  • Širina rezanja: 51 cm
  • Prikladno za akumulatorsku kosilicu 512 Li VS-W

AL-KO zamjenski nož za akumulatorsku kosilicu 512 Li VS-W i 5272 LI VS

-W​​​​​Originalni AL-KO zamjenski nož za akumulatorsku kosilicu 512 Li VS-W Premium. Nož izrađen od specijalnog kaljenog čelika i širinom rezanja od 51 cm ima vrlo dug vijek trajanja i stoga osigurava dosljedno čisto i ravnomjerno rezanje trave čak i uz intenzivnu upotrebu.
 
Informacije o originalnom AL-KO nožu: Kosilice rade u područjima blizu tla, tako da osim košnje trave dolaze u kontakt i sa zemljom, pijeskom i sl., pa se rezna oštrica brzo troši. Oštri noževi istrošili bi se već nakon nekoliko metara. Kod originalne verzije s vremenom se razvija tzv. udarni rub koji je značajno manje podložan trošenju bez pogoršanja izgleda rezanja. Ovaj rub je stoga manje osjetljiv od oštro brušenih reznih rubova. Stoga novi nož nije "oštar" u tradicionalnom smislu.

Kupite zamjenski nož AL-KO 51 cm

Kupite zamjenski nož u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Koristite samo originalne AL-KO rezervne dijelove.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113979
EAN 4003718063370

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.22MB)
Preuzmi (7.79MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (224.66KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.