AL-KO zamjenski nož za MH 2500 Slice (2 kom)

Broj. art.:: 113937 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Zamjenski nož za električnu drobilicu MH 2500 Slice
  • Nož od kaljenog čelika za moćno sjeckanje
  • Dugi vijek trajanja zahvaljujući visokokvalitetnom, robusnom dizajnu
  • Jednostavna zamjena noža

Zamjenski nož za električnu drobilicu MH 2500 Slice

Zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti, ovi posebno kaljeni dvostruki noževi nude snažne performanse sjeckanja. Dugi vijek trajanja postiže se zahvaljujući robusnim, visokokvalitetnim dizajnom. Noževi su izuzetno oštri i stoga osiguravaju čisti rez te tako možete brzo obraditi nasjeckani materijal.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113937
EAN 4003718062557

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (24.37MB)
Preuzmi (12.74MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.