Automatsko Robolinho® ažuriranje

Robotska kosilica | AL-KO Robolinho auto updater

Najnoviji software za Vašu robotsku kosilicu Robolinho®

Ako vaša robotska kosilica Robolinho® koristi stariju verziju softvera, najnovije ažuriranje možete preuzeti ovdje. Našim kupcima preporučujemo da uvijek instaliraju najnoviji softver, a time i sve trenutne značajke kako bi iskoristili poboljšanja u funkcionalnosti i učinkovitosti.


POZOR: ažuriranje firmvera trenutno je dostupno samo za modele Robolinho® 300 E, 450 W, 500 E, 500 I, 500 W, 700 E, 700 I, 700 W, 800 W, 1150 W, 1200 E, 1200 I, 1200 W, 2000 E, 2000 I u 2000 W!

Molimo da kod modela Robolinho® 500 E i I obratite pozornost na sljedeće servisne informacije o ažuriranju firmvera.

Ovo vam je potrebno za ažuriranje

Da biste ažurirali svoju robotsku kosilicu Robolinho®, potrebno vam je sljedeće:

| Robotska kosilica Robolinho®, napunjenost baterije minimalno 80 %
|
USB kabel tip A na B (tzv. kabel pisača)
| Računalo s USB priključkom i internetskom vezom

Napomena: da biste koristili automatsko Robolinho® ažuriranje, potreban vam je operativni sustav Windows (Windows 7 ili noviji).

Za software na hrvatskom jeziku odaberite verziju "NE", verzija "SW" ne poržava hrvatski jezik.

Preuzmite automatsko Robolinho® ažuriranje

Preuzimanjem automatskog Robolinho® ažuriranja, pristajete na naše OUP. Automatsko Robolinho® ažuriranje preuzmite klikom na gumb:


Ovako možete ažurirati vašu robotsku kosilicu  Robolinho®

Ažuriranje softvera robotske kosilice Robolinho® gotovo je u nekoliko koraka.


Molimo nemojte uklanjati USB kabel tijekom instalacije!

Robolinho® Updater uvijek s Interneta učitava trenutnu verziju softvera vaše robotske kosilice.
Upotrijebite gumb "Browse" za učitavanje firmvera (HEX datoteka) s tvrdog diska.
Odaberite verziju "...NE" Instalacija trenutnog firmvera (HEX datoteka) započinje klikom na "GO!".
Na prozoru možete vidjeti trenutno dostupni firmware za vašu robotsku kosilicu Robolinho®. (Odaberite verziju za "...NE" za hrvatski meni na vašem Robolinhu)


Preporučujemo vam, da ne prekidate ažuriranje preko gumba "ABORT!".


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.