Automatsko Robolinho® ažuriranje

Robotska kosilica | AL-KO Robolinho auto updater

Najnoviji software za Vašu robotsku kosilicu Robolinho®

Ako vaša robotska kosilica Robolinho® koristi stariju verziju softvera, najnovije ažuriranje možete preuzeti ovdje. Našim kupcima preporučujemo da uvijek instaliraju najnoviji softver, a time i sve trenutne značajke kako bi iskoristili poboljšanja u funkcionalnosti i učinkovitosti.


POZOR: ažuriranje firmvera trenutno je dostupno samo za modele Robolinho® 300 E, 450 W, 500 E, 500 I, 500 W, 700 E, 700 I, 700 W, 800 W, 1150 W, 1200 E, 1200 I, 1200 W, 2000 E, 2000 I u 2000 W!

Molimo da kod modela Robolinho® 500 E i I obratite pozornost na sljedeće servisne informacije o ažuriranju firmvera.

Ovo vam je potrebno za ažuriranje

Da biste ažurirali svoju robotsku kosilicu Robolinho®, potrebno vam je sljedeće:

| Robotska kosilica Robolinho®, napunjenost baterije minimalno 80 %
|
USB kabel tip A na B (tzv. kabel pisača)
| Računalo s USB priključkom i internetskom vezom

Napomena: da biste koristili automatsko Robolinho® ažuriranje, potreban vam je operativni sustav Windows (Windows 7 ili noviji).

Preuzmite automatsko Robolinho® ažuriranje

Preuzimanjem automatskog Robolinho® ažuriranja, pristajete na naše OUP. Automatsko Robolinho® ažuriranje preuzmite klikom na gumb:

Preuzmi automatsko Robolinho® ažuriranje >


Ovako možete ažurirati vašu robotsku kosilicu  Robolinho®

Ažuriranje softvera robotske kosilice Robolinho® gotovo je u nekoliko koraka.


Molimo nemojte uklanjati USB kabel tijekom instalacije!

Robolinho® Updater uvijek s Interneta učitava trenutnu verziju softvera vaše robotske kosilice.
Upotrijebite gumb "Otvori" za učitavanje firmvera (HEX datoteka) s tvrdog diska.
Instalacija trenutnog firmvera (HEX datoteka) započinje klikom na "Start".
Na prozoru možete vidjeti trenutno dostupni firmware za vašu robotsku kosilicu Robolinho®.
Sobald Sie auf "GO!" klicken, wird das Update gestartet. Čim kliknete na "GO!" kliknite, započet će ažuriranje. To može trajati neko vrijeme. ies kann einige Zeit in Anspruch nehmen. Preporučujemo vam, da ne prekidate ažuriranje preko gumba "ABORT!".


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.