Benzinska kosilica AL-KO Comfort 42.1 SP-A

Broj. art.:: 119993
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača, jedna brzina
  • Funkcija 3UJEDAN: stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje
  • Aerodinamično kućište jamči savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat i predna ručka za transportiranje
  • Kotači s kugličnim ležajevima za lagano napredovanje
  • Prihvatna košara s indikatorom razine napunjenosti

 

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Naše „Comfort" benzinske kosilice objedinjuju sve to što ich čini idealnim partnerom za njegu vašeg travnjaka.

 

 

Benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A

 

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A. Razvijena u Njemačkoj i proizvedena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Comfort" košnja trave pretvara se užitak.

 

Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 42.1 SP-A

 

Ova kosilica trijumfira svojom okretnošću, ugodna je za korištenje. Radnom širinom od 42 cm benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A osigurava i u srednje velikim vrtovima (do 1000 m²) brz napredak. Visina rezanja podešava se u 7 položaja od 25 mm do 75 mm. Motor AL-KO Pro od 1,9 kW postiže izvrsnu učinkovitost svojim gornjim ventilima što benzinskoj kosilici daje veću snagu zu manju potrošnju. Pogon s jednom brzinom i kotači s kugličnim ležajevima osiguravaju lagano napredovanje. Funkcija 3UJEDAN nudi mogućnost stražnjeg izbacivanje, sakupljanja i malčiranja. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost pri radu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate sakupljanja pokošene trave.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 42.1 SP-A i dodatni pribor

 

Benzinsku kosilicu Comfort 42.1 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm? Tada vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Snaga kW 1.9 KW
Radna širina, cm 42 CM
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Motor ccm 123
Motor o/min 2800
Visina reza min/maks. mm 25 - 75 MM
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Malčiranje DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 87.5 CM
Funkcija 3u1
Promjer kotača straga, mm 220 MM
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Bruto težina u kg 32.2 KG
Košara s prikazom punjenja DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Prihvatna košara, l 65 L
snaga uređaja u kW 1.9
Proizvodna linija Comfort
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Neto težina u kg 27.9 KG
Kućište, materijal čelik
Bočno izbacivanje NE
materijal prihvatne košare Plastika
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Max Airflow Technology Nein
Promjer kotača prednji, mm 180 MM
Primer NE
Upute za uporabu Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (526.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.