Benzinska kosilica AL-KO Comfort 42.1 SP-A

Broj. art.:: 119993
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača, jedna brzina
  • Funkcija 3UJEDAN: stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje
  • Aerodinamično kućište jamči savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat i predna ručka za transportiranje
  • Kotači s kugličnim ležajevima za lagano napredovanje
  • Prihvatna košara s indikatorom razine napunjenosti

 

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Naše „Comfort" benzinske kosilice objedinjuju sve to što ich čini idealnim partnerom za njegu vašeg travnjaka.

 

 

Benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A

 

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A. Razvijena u Njemačkoj i proizvedena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Comfort" košnja trave pretvara se užitak.

 

Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 42.1 SP-A

 

Ova kosilica trijumfira svojom okretnošću, ugodna je za korištenje. Radnom širinom od 42 cm benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A osigurava i u srednje velikim vrtovima (do 1000 m²) brz napredak. Visina rezanja podešava se u 7 položaja od 25 mm do 75 mm. Motor AL-KO Pro od 1,9 kW postiže izvrsnu učinkovitost svojim gornjim ventilima što benzinskoj kosilici daje veću snagu zu manju potrošnju. Pogon s jednom brzinom i kotači s kugličnim ležajevima osiguravaju lagano napredovanje. Funkcija 3UJEDAN nudi mogućnost stražnjeg izbacivanje, sakupljanja i malčiranja. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost pri radu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate sakupljanja pokošene trave.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 42.1 SP-A i dodatni pribor

 

Benzinsku kosilicu Comfort 42.1 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 42.1 SP-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm? Tada vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A.

Tehnički podatci

Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Motor ccm 123
Snaga kW 1.9 KW
Motor o/min 2800
Neto težina u kg 27.9 KG
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
broj cilindara 1
Električni start NE
Prihvatna košara, l 65 L
Bruto težina u kg 32.2 KG
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1000 QM
Visina reza min/maks. mm 25 - 65 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Funkcija 3u1
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Malčiranje DA
Max Airflow Technologija NE
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 180 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 220 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 1.9
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 87.5 CM
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 42 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (526.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.