Benzinska kosilica AL-KO Comfort 46.0 SPI-A

Broj. art.:: 119940
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s jednom brzinom
  • Električni start preko ključa za paljenje zu pomoć moderne Li-ion tehnologije
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i sakupljanja
  • Ergonomski oblikovan rukohvat sa ručkom
  • XXL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • Prihvatna košara sa prikazom razine punjenja
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-A

Inovativna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica AL-KO Comfort 46.0 SPI-A. Razvijena u Njemačkoj a izrađena u Austriji, ova kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz pouzdane i učinkovite dodatke te inovativnu tehnologiju, benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-A olakšava rad u Vašem vrtu.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 46.0 SPI-A

Okretna i udobna za korištenje. Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-A će Vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. 2,6 kW jak AL-KO Pro 170 motor sa svojom inovativnom e-start tehnolgijom čini paljenje jednostavno. Zahvaljujući pogonu kotača s jednom rzinom i lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. 3u1 funkcija omogućuje košenje, sakupljanje i malčiranje. Ergonomski oblikovan rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SPI-A i dodatke

Benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SPI-A možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-A učinkoviti je pomagač za njegu Vašeg travnjaka. Želite li benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119940
EAN 4003718355901
Neto težina u kg 37.2 KG
Bruto težina u kg 42.1 KG
Kučište, materijal čelik
Funkcija 3u1
Max Airflow Technologija Ja
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 2.6
Dimenzija duljina kartona cm 88 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 46 CM
Radna širina u cm 46 CM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 1400 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 60 L
Materijal koša Plastika
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 1 L
Električni start DA
Motor ccm 166
Motor o/min 2850
Snaga kW 2.6 KW
Model motora AL-KO Pro 170 QSS E-Start
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.