Benzinska kosilica AL-KO Comfort 46.0 SPI-B

Broj. art.:: 119939
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s jednom brzinom
  • Električni start preko ključa za paljenje uz pomoć moderne Li-ion tehnologije
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i izbacivanja
  • Ergonomski oblikovan rukohvat sa ručkom
  • XXL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • Prihvatna košara sa prikazom razine popunjenosti
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-B

Inovativna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica AL-KO Comfort 46.0 SPI-B. Razvijena u Njemačkoj a izrađena u Austriji, ova kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz pouzdane i učinkovite dodatke te inovativnu tehnologiju, benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-B olakšava rad u Vašem vrtu.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 46.0 SPI-B

Okretna i udobna za korištenje. Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-B će Vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Briggs & Stratton motor od 2,2 kW sa svojom inovativnom e-start tehnologijom čini startanje jednostavno, poput dječje igre. Zahvaljujući pogonu kotača s jednom brzinom i lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. 3u1 funkcija omogućuje košenje, sakupljanje i malčiranje. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SPI-B Plus i dodatke

Benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SPI-B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 46.0 SPI-B učinkoviti je pomagač za njegu Vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 475 iSi
Motor ccm 140
Snaga kW 2.2 KW
Motor o/min 2900
Neto težina u kg 34.4 KG
broj cilindara 1
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Prihvatna košara, l 60 L
Bruto težina u kg 39.3 KG
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1400 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Funkcija 3u1
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
Max Airflow Technologija Ja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 2.2
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 88 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 46 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi (4.87MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (526.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.