Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Broj. art.:: 119943
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom za jednostavno košenje
  • Udobno, centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • XL kotači s kugličnim ležajem za lako napredovanje
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i sakupljanja
  • 4u1 funkcija (košenje, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje)

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus

Quality for Life (kvaliteta za život). To obećaje odjel za razvitak benzinskih kosilica AL-KO Comfort serije u Njemačkoj i proizvodnja u Austriji. Pomoću pouzdanih i efikasnih karakteristika te inovativne tehnologije, benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus Vam olakšava radove u vrtu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima pojednostavljuje sakupljanje trave i osigurava dug radni vijek benziske kosilice.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 SP-B Plus

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica osigurava efikasno košenje u velikim vrtovima do 1800 m². Visina košenja podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B opremljena je sa 2,3 kW jakim i dugovječnim Briggs&Stratton benzinskim motorom. Zahvaljujući 4u1 funkciji, ova kosilica Vam omogućuje košenje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat i XL lakohodni kotači povećavaju udobnost u radu. Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu od čeličnog lima kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus posebno dobro prikuplja travu. Stoga prihvatnu košaru od 60 l sa prikazom punjenja ne morate tako često prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus i dodatke

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus je učinkoviti pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu bez bočnog izbacivanja? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 625EXi
Motor ccm 150
Snaga kW 2.3 KW
Motor o/min 2900
Neto težina u kg 34.7 KG
broj cilindara 1
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Prihvatna košara, l 60 L
Bruto težina u kg 39.9 KG
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1800 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Funkcija 4u1
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA
Max Airflow Technologija Ja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 2.3
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 95 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (876.98KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.