Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Broj. art.:: 119942
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s jednom brzinom
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovan rukohvat sa ručkom
  • XL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i sakupljanja

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B

Quality for Life. To obećaje odjel za razvitak benzinskih kosilica AL-KO Comfort serije u Njemačkoj i proizvodnja u Austriji. Pomoću pouzdanih i efikasnih karakteristika te inovativne tehnologije, benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Vam olakšava radove u vrtu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima pojednostavljuje sakupljanje trave i osigurava dug radni vijek benziske kosilice.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 SP-B

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica osigurava efikasno košenje u velikim vrtovima do 1800 m². Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B opremljena je sa 2,3 kW jakim i dugovječnim Briggs&Stratton benzinskim motorom. Zahvaljujući 3u1 funkciji, ovom kosilicom možete kositi i malčirati. Ergonomski oblikovani rukohvat i XL lakohodni kotači povećavaju udobnost u radu. Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu od čeličnog lima kosilica Comfort 51.0 SP-B posebno dobro prikuplja travu. Stoga prihvatnu košaru od 60 l sa prikazom punjenja ne morate tako često prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B je učinkoviti pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka po atraktivnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu sa 4u1 funkcijom? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 625EXi
Motor ccm 150
Snaga kW 2.3 KW
Motor o/min 2800
Neto težina u kg 34.1 KG
broj cilindara 1
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Prihvatna košara, l 60 L
Bruto težina u kg 39.3 KG
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1800 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Malčiranje DA
Funkcija 3u1
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Max Airflow Technologija Ja
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 2.3
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 94.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (876.98KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.