Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Broj. art.:: 119942
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s jednom brzinom
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovan rukohvat sa ručkom
  • XL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i sakupljanja

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B

Quality for Life. To obećaje odjel za razvitak benzinskih kosilica AL-KO Comfort serije u Njemačkoj i proizvodnja u Austriji. Pomoću pouzdanih i efikasnih karakteristika te inovativne tehnologije, benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Vam olakšava radove u vrtu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima pojednostavljuje sakupljanje trave i osigurava dug radni vijek benziske kosilice.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 SP-B

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica osigurava efikasno košenje u velikim vrtovima do 1800 m². Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B opremljena je sa 2,3 kW jakim i dugovječnim Briggs&Stratton benzinskim motorom. Zahvaljujući 3u1 funkciji, ovom kosilicom možete kositi i malčirati. Ergonomski oblikovani rukohvat i XL lakohodni kotači povećavaju udobnost u radu. Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu od čeličnog lima kosilica Comfort 51.0 SP-B posebno dobro prikuplja travu. Stoga prihvatnu košaru od 60 l sa prikazom punjenja ne morate tako često prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B je učinkoviti pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka po atraktivnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu sa 4u1 funkcijom? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 625EXi
Motor ccm 150
Snaga kW 2.3 KW
Motor o/min 2800
Neto težina u kg 34.1 KG
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
broj cilindara 1
Prihvatna košara, l 60 L
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Bruto težina u kg 39.3 KG
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1800 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Kučište, materijal čelik
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Funkcija 3u1
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
Max Airflow Technologija Ja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 2.3
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 94.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (876.98KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.