Benzinska kosilica AL-KO Premium 470 SP-B

Broj. art.:: 119966 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrhunsko skupljanje zahvaljujući posebno visokom kućištu
  • Udobno centralno podešavanje visine u 7 položaja
  • XL kotači s kugličnim ležajevima za lako napredovanje
  • Pogon kotača s 1 brzinom štedi vam snagu
  • Integrirana prednja ručka za nošenje za lagani transport
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lagano guranje i dobru trakciju

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Premium 470 SP-B

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 470 SP-B tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Premium" košnja travnjaka pretvara se u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Premium 470 SP-B će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Briggs&Stratton motoru od 2,4 kW i pogonu kotača s 1 brzinomu kombinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski rukohvat i udobna mekana drška košnju trave pretvaraju u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (Upstanding Function) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 470 SP-B učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s promjenjivom regulacijom brzine? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 470 VS-B.

Vaše prednosti

Prihvatna košara i nešto više

Prihvatna košara i nešto više

Zahvaljujući jezičcu košare prihvatna se košara može objesiti udobno i precizno.

Prikaz punjenja prihvatne košare

Prikaz punjenja prihvatne košare

Prikaz punjenja pokazuje vam kad trebate isprazniti košaru prije nego se izbačajni kanal začepi.

Nikad više zamjena ulja

Nikad više zamjena ulja

Zahvaljujući inovativnoj izvedbi i optimiranom hlađenju zrakom motori Briggs&Stratton EXi troše znatno manje ulja od sličnih 4-taktnih motora. Zbog slabijeg zagrijavanja svojstva ulja ostaju očuvana puno duže, pa je dovoljno dolijevanje umjesto zamjene.
Stvar je u visini

Stvar je u visini

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Centralno podešavanje visine

Centralno podešavanje visine

Jednim se potezom udobno može promijeniti visina košnje – centralno i lako zahvaljujući opruzi.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.4 KW
Marka 001
Radna širina, cm 46 CM
Model motora B&S Series 650EXi
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 163
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Premium
Podesiva ručka DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vibracije ahw, m/s^2 6
Košara s prikazom punjenja DA
Broj noževa 1 ST
Promjer kotača straga, mm 280 MM
K vrijednost (m/s^2) 2
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Vrsta pogona Benzin
Funkcija 4u1
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 85
Prihvatna košara, l 70 L
Neto težina u kg 34.6 KG
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Kućište, materijal čelik
Skupljanje DA
Bočno izbacivanje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
snaga uređaja u kW 2.4
Max Airflow Technology Ja
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.