Benzinska kosilica AL-KO Premium 521 SP-A

Broj. art.:: 119997
NoStockAndUnderStockNotAloowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Velika radna širina za učinkoviti rad
  • Udobno centralno 7-struko podešavanje visine
  • Ekonomični pogon kotača (1 brzina)
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lagano guranje i dobru trakciju
  • 4u1 funkcija (sakupljanje u koš, malčiranje, bočno izbacivanje, stražno izbacivanje)
  • Kućište od čeličnog lima s tehnologijom MaxAirflow za najbolja svojstva košnje i hvatanja
  • Large 70 L catch box with level indicator

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.

Benzinska kosilica Premium 521 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 521 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Premium" košnja trave postat će pravi užitak.

 

Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 521 SP-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica Premium 521 SP-A će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući močnom AL-KO Pro motoru od 2,7 kW i pogonu kotača s 1 brzinom u kobinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski rukohvat i udobna mekana drška košnju trave pretvaraju u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (Upstanding Function) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 521 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 521 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini.

Benzinska kosilica Premium 521 SP-A učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s promjenjivom regulacijom brzine ? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 521 VS-H.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.6 KW
Marka 001
Radna širina, cm 51 CM
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 166
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Premium
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Broj noževa 1 ST
Malčiranje DA
materijal prihvatne košare Plastika
Vrsta pogona Benzin
Max Airflow Technology Ja
Neto težina u kg 35 KG
Prihvatna košara, l 70 L
Košara s prikazom punjenja DA
Skupljanje DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Funkcija 4u1
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
s prihvatnom košarom DA
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Kućište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Bočno izbacivanje DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
snaga uređaja u kW 2.6
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.