Benzinska kosilica solo® by AL-KO 4731 SP-A

Broj. art.:: 127602
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Izuzetno visoko i aerodinamično kućište jamči vrhunsku košnju i rezultate skupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za rad bez umaranja
  • Prihvatna košara od 70 l s prikazom razine napunjenosti
  • Centralno podešavanje visine rezanja
  • Kotači XXL za lagano napredovanje

Benzinske kosilice solo® by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo® by AL-KO 4731 SP-A

Robusna i snažna benzinska kosilica s pogonom kotača. Kvaliteta i trajnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo® by AL-KO 4731 SP-A nije strana riječ nego ide uz ovu benzinsku kosilicu baš kao motorno ulje i benzin.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4731 SP-A

Radnom širinom od 46cm benzinska kosilica solo® by AL-KO 4731 SP-A idealan je partner za srednje i velike vrtove do cca. 1400 m². Visina košnje može se centralno podešavati u 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro Motor od 2,1 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost svojim gornjim ventilima. To benzinskoj kosilici daje veću snagu uz manju potrošnju a zahvaljujući sustavu QuickStart također se može pokrenuti vrlo brzo i jednostavno. Pogon s jednom brzinom osigurava lagano napredovanje. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost pri upravljanju. Izuzetno visoko i aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate košnje i sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l. S praktičnom prednjom ručkom za nošenje.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4731 SP-A i dodatni pribor

Benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4731 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo® by AL-KO 4731 SP-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Motor ccm 139
Snaga kW 2.1 KW
Motor o/min 2850
Neto težina u kg 34 KG
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
broj cilindara 1
Električni start NE
Prihvatna košara, l 70 L
Bruto težina u kg 39 KG
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 1400 QM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Funkcija 4u1
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Max Airflow Technologija Ja
Bočno izbacivanje DA
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 2.1
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 46 CM
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (16.93MB)
Preuzmi (4.01MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (530.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.