Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5271 VS-B

Broj. art.:: 127609
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Varijabilni pogon kotača
  • Posebno visoko i aerodinamično kućište jamči savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • XXL kotači za lagano napredovanje
  • Dugi vijek trajanja zahvaljujući aluminijskim komponentama - spoj rukohvata, prednja ručka
  • Upravljački prostor s gumiranom drškom i lako dostupnim upravljačkim elementima
  • Centralno podešavanje visine jednom rukom
  • Vrlo moćan Briggs&Stratton motor s 3,2 kW
  • Prihvatna košara od 70 l s indikatorom razine napunjenosti

Benzinske kosilice solo® by AL-KO s varijabilnim pogonom kotača nude najvišu moguću razinu udobnosti u svojoj klasi a odlikuju se najboljom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5271 VS-B

Premium benzinska kosilica solo® by AL-KO impresioniraju u svakom detalju. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria”. Ove kosilice zadovoljavaju najviše zahtjeve.


Tehnički detalji benzinske kosilice solo® by AL-KO 5271 VS-B

Radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica solo® by AL-KO 5278 VS idealan je partner za velike vrtove do cca. 1.800 m². Visina košnje može se centralno podešavati od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs&Stratton 875 EXi-Motor od 3,2 kW pruža potrebnu snagu pri košnji velikih površina uz znatno manju potrošnju ulja i pruža energiju za varijabilni pogon kotača. sorgt für die nötige Power beim Schneiden von großen Grasflächen bei deutlich weniger Ölverbrauch und liefert zusätzlich die Energie für den Radantrieb mit variabler Geschwindigkeitseinstellung. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani rukohvat te Premium Cockpit povećavaju udobnost pri upravljanju. Izuzetno visoko i aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate košnje i sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5278 VS i dodatni pribor

Benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5278 VS možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5278 VS učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Series 875 EXi
Motor ccm 190
Snaga kW 3.2 KW
Motor o/min 2800
Neto težina u kg 42.5 KG
Električni start NE
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
broj cilindara 1
Prihvatna košara, l 70 L
Bruto težina u kg 47.5 KG
Materijal koša Plastika/platno
Za površine do qm 1800 QM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Funkcija 4u1
Malčiranje DA
Volumen spremnika goriva, l 1 L
Bočno izbacivanje DA
Max Airflow Technologija Ja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki s kokpitom pro
Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 3.2
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Upute za uporabu Preuzmi (10.12MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (530.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.