Benzinska kosilica solo® by AL-KO 548 K Alu

Broj. art.:: 127448
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusno kućište od aluminijskog tlačnog lijeva sa zaštitom od udara i čeličnim umetkom
  • Dugovječni prijenosnik s kardanskim pogonom kotača s 2 stupnja
  • Lakohodni XXL kotači od aluminija s dobrim prianjanjem
  • Spojka noža za pražnjenje bez zaustavljanja motora
  • Upotreba mnogih robusnih aluminijskih komponenata

Profesionalac među benzinskim kosilicama. Vrhunska izvedba, dobro osmišljene karakteristike. Profesionalni model marke solo® by AL-KO dostupan u specijaliziranim trgovinama.


Benzinska kosilica solo® by AL-KO 548 K

Benzinska kosilica solo® by AL-KO 548 K marke AL-KO vrhunski je model benzinske kosilice s najvišim standardima kvalitete. Ova kosilica s punom opremom ispunit će sve želje profesionalnih korisnika. Stabilni čelični naplatci i na torziju otporno aluminijsko kućište benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 548 K čine dugovječnim partnerom u košnji.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 548 K

Radna širina od 48 cm osigurava učinkovito i brzo napredovanje na većim travnatim površinama do cca. 1.400 m². Benzinski 4-taktni Honda motor od 2,7 kW ne daje samo puno energije nožu, nego i kardanskom pogonu kotača s 2 stupnja koji vam pomaže u guranju benzinske kosilice bez napora. XXL kotači s kugličnim ležajevima i aluminijskim naplatcima i gumama kao od šale će prevladavati neravnine na svakom terenu i na svakoj podlozi. Ovaj uređaj s funkcijom 4INONE naravno omogućava košnju, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje. Benzinskom kosilicom solo® by AL-KO 548 K upravlja se pomoću preglednog upravljača s lako dostupnim upravljačkim elementima i udobnim rukohvatom s gumenom presvlakom. Posebno visoko kućište za košnju svojom izvanrednom aerodinamikom osigurava ravnomjerno punjenje velike prihvatne košare od 75 l. Zasebna spojka noža i robusno podešavanje osovine/pojedinačnog kotača (26 mm do 82 mm u 7 položaja) zaokružuju opremu ove profesionalne kosilice.


Gdje mogu kupiti profesionalnu benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 548 K i alternative

Benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 548 K s premium uslugom možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica AL-KO 548 K učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu radne širine od 52 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 533 K.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.7 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina, cm 48 CM
Visina reza min/maks. mm 15 - 77 MM
Motor ccm 160
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka NE
Proizvodna linija Premium
Podesiva ručka DA
Duljina u cm bez pakiranja 171 CM
Visina u cm bez pakiranja 112 CM
Širina u cm bez pakiranja 51.5 CM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Broj noževa 1 ST
Promjer kotača straga, mm 203 MM
Max Airflow Technology Ja
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
snaga uređaja u kW 2.7
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje Opcionalno
Prihvatna košara, l 75 L
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 97
Varijanta kućišta kosilice Highline
Vrsta pogona Benzin
Funkcija 2u1
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Promjer kotača prednji, mm 203 MM
Neto težina u kg 53 KG
Skupljanje DA
materijal prihvatne košare Platno
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Košara s prikazom punjenja NE
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Kućište, materijal Aluminij
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 83
Bočno izbacivanje NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.