Composter K 390

Broj. art.:: 112093
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Toplinski komposter od recikliranog materijala
  • Otvori za prozračivanje raspoređeni po cijeloj površini za ubrzani proces kompostiranja
  • Optimalna cirkulacija zraka i vlage, smanjeno nastajanje buke
  • Idealan za veće vrtove
  • Lagana samostalna montaža, nije potrebno mnogo mjesta pri transportu jer se potpuno rastavlja
  • Dva velika otvora za punjenje, donji otvor za odvod
  • Vaše „crno zlato“: humus - kao rezultat, zahvaljujući ubrzanom procesu kompostiranja, u prirodnom ciklusu možete dobiti vrijedan humus iz organskog otpada kao gnojivo za svoj vrt.
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112093
EAN 4003718028706
Neto težina u kg 13.2 KG
Marka AL-KO

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.38MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.