AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski prozračivač AR 1835

Broj. art.:: 113921
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Praktični i lagani prozračivač travnjaka s djeljivom osovinom (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Prozračuje i uklanja obamrlu travu i mahovinu
  • Za rahljenje tla i pripremu sjetve
  • Ručka mekana na dodir s indikatorom razine napunjenosti baterije
  • Za uklanjanje korova u povrtnjaku
  • Visoka učinkovitost s 24 zupca od opružnog čelika
  • Radna širina 2 x 170 mm

AL-KO akumulatorski prozračivač travnjaka AR 1835 uklanja slamu i mahovinu i priprema vaše povrtnjake za sjetvu.

 

Akumulatorski prozračivač travnjakaAL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNE ZA KUĆU I VRT AR 1835


S baterijskim prozračivačem travnjaka AR 1835 svom tlu možete osigurati dovoljno "zraka za disanje". Vaš travnjak je prozračen i istovremeno uklanja mahovinu i slamu. Također je savršen uređaj za uklanjanje korova u povrtnjaku. Prozračivač travnjaka razbija grubi materijal tla i optimalno priprema vaš povrtnjak za sjetvu. Vaš travnjak je prozračen i istovremeno uklanja mahovinu i obamrlu travu. Vaš svestrani pomoćnik u vrtu - iznimno lagan, štedi prostor za skladištenje i bez emisija.

 

Tehnički detalji AL-KO akumulatorskog prozračivača za travu AR 1835


Ovaj svestrani pomoćnik u vrtu s djeljivom osovinom ima radnu širinu od 350 mm i teži samo 4,8 kg (bez baterije). Brzina rotacije je 250 okretaja u minuti. 24 zupca od opružnog čelika omogućuju vam rad s velikom učinkovitošću. Djeljiva osovina osigurava pohranu koja štedi prostor. Ručka mekana na dodir u kombinaciji s drugom okruglom ručkom osigurava udoban rad. Indikator razine napunjenosti baterije integriran je u uređaj.

S AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-ion baterijom imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, jer možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5/4/5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže punjenje.) Li-ionska baterija vrlo je izdržljiva, ne zahtijeva mnogo održavanja i lagana je za svakoga. Nema samopražnjenja ili memorijskog efekta i pogodna je za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja. Baterija i punjač nisu uključeni.

Uz obitelj AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnih bežičnih uređaja, savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V sustavom baterija za dom i vrt.

 

 

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Neto težina u kg 3.8 KG
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 50 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 105 MIN
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 60 MIN
Širina u cm bez pakiranja 38 CM
Duljina u cm bez pakiranja 152 CM
Visina bez ambalaže u cm 33 CM
Kučište, materijal Plastika
Podesiva ručka NE
Radna širina prozračivanja, cm 35 CM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
Mogućnost prozračivanja DA
Dimenzija duljina kartona cm 86 CM
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 80 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 100 MIN
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi (1.04MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (124.17KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.