Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!
Akumulatorski vrtni uređaji| AL-KO 18 V aku uređaji u radu

Perolaka energija za više od desetak uređaja

Bežično vrtno zadovoljstvo!

Obitelj Easy Flex raste i već nudi preko desetak uređaja kojima se može upravljati jednom te istom  baterijom: kosilica, škare za živicu, trimer za travu, pila za grane, štapna pila, puhač lišća, prskalica za biljke, četka za fuge i još mnogo toga. Aku uređaji koji imaju jedno zajedničko: zahvaljujući laganoj Easy Flex bateriji vrtlarenje je potpuno jednostavno.

Lagano, tiho i čisto: to je Easy Flex aku obitelj, s kojom možete bez napora i bez kabela obavljati sve uobičajene vrlarske radove. Bateriju možete promijeniti začas i nastaviti raditi s drugim uređajem.

Naš savjet: kupite kosilicu s dvije baterije i dvostrukim punjačem, a ostale Easy Flex akumulatorske uređaje povoljno bez dodatne baterije.

Perfektno opremljeni

Odabirom Easy Flex obitelji savršeno ste opremljeni za male i srednje vrtove.

Sve AL-KO baterije su litij-ionske baterije s dugim vijekom trajanja i bez memorijskog učinka. Easy Flex litij-ionska baterija od 20 V dostupna je s 2,5 Ah s težinom od samo 350 g ili kao velika baterija od 5 Ah od laganih 650 g. Uz malu težinu impresionira i kratkim vremenom punjenja od samo 50 minuta. Ako je baterija puna, može raditi i do 480 minuta, ovisno o uređaju.

Na sve baterije kupljene nakon 2017. godine dajemo dvogodišnje jamstvo proizvođača.

Akumulatorski vrtni uređaji | AL-KO 18 V za male do srednje vrtove

Easy Flex asortiman

Pregled proizvoda


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.