Električna kosilica AL-KO Classic 3.82 SE

Broj. art.:: 112856 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 2u1: košnja i skupljanje
  • Kompaktna i okretna, savršena je za košnju blizu rubova
  • Prihvatna košara od 37 l s integriranim prikazom punjenja
  • Mala težina i XL kotači za vrhunsku udobnost u vožnji

Često se kupuje zajedno sa ...

129,00 EUR
Ovaj proizvod
31,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

160,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Jedva čujna, sigurna i okretna košnja i skupljanje, dostatna električna snaga i lagano kretanje – to vam nudi povoljna AL-KO električna kosilica 3.82 SE Classic c.


Električna kosilica 3.82 SE Classic – okretna, učinkovita kosilica s dodatnom sigurnošću

Ova je električna kosilica zahvaljujući jedva čujnom radu bez emisija vaš savršeni pomoćnik za održavanje travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava tih rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana, zelena košnja uz malu težinu i vrlo udobnu vožnju.
Kompaktni model 3.82 SE Classic s radnom širinom od 38 cm pritom osobito impresionira svojim kompaktnim oblikom bez stršećih kotača – idealan je za preciznu košnju uz rubove, u krivudavim vrtovima i kutovima. Ova muha kategorija s lakohodnim XL kotačima optimalna je električna kosilica za početnike i starije vlasnike vrtova – posebno se lako gura, pa se njome može upravljati sigurno i bez puno snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga.


Tehnički detalji za električnu kosilicu 3.82 SE Classic

S radnom širinom od 38 cm i funkcijom 2u1 (košnja i skupljanje) ova je električna kosilica vaš okretni pomoćnik u vrtovima do 500 m². Svoje jake strane osobito pokazuje na skučenom prostoru i tamo gdje se traži precizna košnja uz rub travnjaka. Uz kompaktne dimenzije ovaj inovativni, osobito kompaktni oblik kosilice 3.82 SE Classic jamči da ćete s mehanizmom za košnju doći do samog ruba – a da vam stršeći kotači pritom ne stoje na putu.
Tihi elektromotor od 1.400 W na ovoj kosilici koja teži samo 13 kg osigurava dobro napredovanje na travi visine do 60 mm. Visina košnje se pritom na osovinskom kotaču može podesiti u 3 stupnja, od 20 mm do 60 mm. XL lakohodni kotači (140/160 mm) i mala težina omogućuju lagano, tiho upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za vlasnice vrtova i starije osobe kojima je važno lagano rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja i učinkovito puni kompaktnu prihvatnu košaru od 37 l. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje.
Dvije integrirane ručke za nošenje na kućištu pomažu pri prevladavanju prepreka u malim vrtovima – a zajedno sa sklopivim rukohvatom omogućavaju jednostavan transport i spremanje ove lagane električne kosilice na malom prostoru.


Gdje mogu kupiti 3.82 SE Classic i alternative

Električnu kosilicu 3.82 SE Classic možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Idealan je partner za tihu košnju srednje velikih, čak i krivudavih vrtova bez emisija.
Ako tražite izuzetno okretnu kosilicu male radne širine, preporučamo vam 3.22 SE Classic. Ako želite kosilicu veće radne širine, možemo vam ponuditi modele 40 E Comfort ili 46.4 Comfort-
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 3.85 Li.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112856
EAN 4003718043587
Neto težina u kg 12 KG
Duljina u cm bez pakiranja 127 CM
Visina bez ambalaže u cm 97 CM
Bruto težina u kg 14 KG
Širina u cm bez pakiranja 41 CM
Kučište, materijal Plastika
Cockpit na ručki nema kokpit
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Električni

Mowing System

Radna širina, cm 38 CM
Radna širina u cm 38 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 60 MM
Podesiva visina rezanja Osovinsko, 3 položaja
Malčiranje NE
Bočno izbacivanje NE
Funkcija 2u1

Handle system

Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Pogon kotača nema
Promjer kotača straga, mm 160 MM
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE

Working area

Za površine do qm 500 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 37 L
Materijal koša Plastika
Max Airflow Technologija NE

Engine

Snaga motora kW 1 KW

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (7.63MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (130.88KB)
Br. art.: 112881 Raspoloživo
31,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.