Generator AL-KO 2000i

Broj. art.:: 130933
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <p>Lagani, kompaktni generator za male zadatke</p>Lako se nosi zahvaljujući integriranoj ručki za nošenje.
  • Zatvoreno kućište omogućava udobno tih rad.
  • Izvrstan za kampiranje, slobodno vrijeme i vrt
  • Utičnica od 230 V za jednostavno napajanje strujom.Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji moguć je i rad osjetljivih uređaja kao što su npr. računala, televizori i HiFi uređaji jer nema flukt

Vaše prednosti

Inverter

Inverter

Područja primjene: kampiranje i karavaning, brodovi i motociklizam, prigradski vrt i rekreacija. Prednosti: kompaktni su, lagani i tihi. Mobilni i štede gorivo. Idealni su za elektronička trošila kao što su računalo, TV ili klima uređaj.

Koji je pravi generator za mene ?

Koji je pravi generator za mene ?

Kako biste otkrili koji generator odgovara vašim potrebama, pomoći će vam pogled na tipsku pločicu trošila. Pritom vrijedi: što je veća snaga spojenih trošila, to veća mora biti i snaga agregata. Još jedan kriterij je potrebna kvaliteta struje. Ovdje vrijedi pravilo: ako vam je struja potrebna za rad osjetljivih uređaja kao što su računala, s inverterom ne možete pogriješiti, a ako želite samo izvor svjetla ili rad sa strojevima, dovoljan je i generator s okvirom.

Bilo gdje i bilo kad

Bilo gdje i bilo kad

Zbog aktivnijeg uređivanja slobodnog vremena i sve većeg broja ekstremnih prirodnih katastrofa neovisnost stacionarnih izvora energije postaje sve važnija – čak i u privatnom području. Rješenje: generator neovisan o strujnoj mreži koji uz pomoć benzinskog motora uvijek i na svakom mjestu daje željenu struju, bilo da želite koristiti osobno računalo na nekom zabačenom mjestu za odmor ili vam treba struja nakon nevremena kako biste ispumpali podrum ili uklonili štete od oluje.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Motor ccm 79
Snaga kW 1.6 KW
Neto težina u kg 21 KG
broj cilindara 1
Visina bez ambalaže u cm 45.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 28.5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 49.9 CM
Volumen spremnika goriva, l 4 L
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi (11MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (140.46KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.