Home Connect Plus App | Integration der AL-KO Mähroboter und Gartengeräte

AL-KO susreće Home Connect Plus


Povežite pametne vrtne alate AL-KO s aplikacijom Home Connect Plus

Logo Home Connect Plus App | Smart Gardening mit AL-KO

Aplikacija za vaš cijeli pametni dom: snažno partnerstvo

Pametni dom danas se obično sastoji od mnogo građevnih blokova - također različitih proizvođača: oni kontroliraju grijanje, rasvjetu, glazbeni sustav, navodnjavanje vrta, perilicu rublja i robotsku kosilicu s mnogo različitih aplikacija.

Olakšavamo vam i stoga u aplikaciji Home Connect Plus surađujemo s drugim velikim brendovima u sektoru kućanstva i vrta. Tako vam nudimo još više mogućnosti za povezivanje pametnih vrtnih alata AL-KO s drugim pametnim uređajima i sustavima drugih proizvođača i njihovo zajedničko upravljanje u samo jednoj aplikaciji.

Mähroboter Robolinho mit der Home Connect Plus App steuern | Smart Gardening mit AL-KO

Što je Home Connect Plus?

Home Connect Plus je aplikacija koju možete koristiti za upravljanje brojnim pametnim kućnim uređajima putem središnje platforme. Kombinira prethodno nekompatibilne uređaje u inteligentni sustav, otvarajući potpuno nove mogućnosti.

Upotrijebite aplikaciju, na primjer, da povežete svoju robotsku kosilicu AL-KO ili solo® by AL-KO Robolinho® s drugim pametnim kućnim uređajima. Ovo je način na koji organizirate svoj pametni dom točno onako kako želite, a da se ne morate prebacivati ​​između različitih aplikacija – jednostavno, pametno i pametno.

Stvorite scenarije u kojima različiti uređaji komuniciraju: na primjer, Robolinho® počinje kositi čim sunce izađe. Ili zalijevanje vrta počinje čim Robolinho® završi košenje.

Aplikacija Home Connect Plus besplatna je i jednostavna za korištenje. Jednostavno učitajte Home Connect Plus na svoj pametni telefon (kompatibilan s Androidom ili iOS-om), postavite svoje uređaje u samo nekoliko koraka i spremni ste za rad.p>

Prednosti Home Connect Plus


Središnja platforma za sve uređaje: bezbroj mogućnosti kombinacija zahvaljujući opsežnoj kompatibilnosti.
Jednostavan za pametni dom: aplikacija Home Connect Plus jasna je, intuitivna i jednostavna za korištenje.
Prilagodljivo: prilagodite aplikaciju svojim osobnim potrebama i pametnim vrtnim alatima i stvorite individualne preglede i rutine.
Besplatno sve-u-jednom rješenje:aplikacija Home Connect Plus je besplatna. Bez pretplata, bez skrivenih troškova, bez kupnje putem aplikacije. Jednostavno preuzmite, postavite i doživite Smart Home na novi način.

Više informacija >
Home Connect Plus App | Smart Gardening mit AL-KO

Tako povezati različite pametne uređaje putem aplikacije Home Connect Plus:


1.Ako već nije instalirana, preuzmite aplikaciju AL-KO inTOUCH Smart Garden iz App Storea i povežite svoje pametne vrtne alate iz AL-KO ili solo® by AL-KO.
2. Preuzmite aplikaciju Home Connect Plus i registrirajte se.
3. Jednostavno dodajte uređaje pomoću znaka + na kartici uređaja u aplikaciji.
4. Izravno se predlažu već instalirane aplikacije proizvođača. Odaberite AL-KO i prijavite se jednom.
5. Potvrdite da Home Connect Plus može pristupiti vašim uređajima.
6. Sada se svi povezani uređaji pojavljuju u pregledu i odmah možete početi.

Sljedeći pametni vrtni alati AL-KO i solo® by AL-KO mogu se integrirati u vaš pametni dom pomoću aplikacije Home Connect Plus:

Br. art.: 119925 Uskoro dostupno
6.499,90 EUR
Br. art.: 119999 Raspoloživo
6.999,90 EUR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.