Informacije za trgovce


Rezervni dijelovi & Obrada jamstva za trgovce

  • Pretraga rezervnih dijelova & Narudžba (direktna pretraga ili pomoću nacrta)
  • Izrada jamstvenih zapisnika
  • Upravljanje narudžbama
  • Generiraj ponudu
  • Održavanje matičnih podataka

> Pretraga rezervnih dijelova za trgovce


Dodatne servisne informacije za trgovce (servisni portal)

Kao AL-KO trgovac sve ostale relevantne informacije o našim proizvodima možete pronaći na našem servisnom portalu.

> idi na AL-KO servisni portal za trgovce


Ostale informacije

> idi na sve sigurnosno-tehničke listove proizvoda

> idi na tehničke podatke o našim proizvodima (PDF)


U dokumentima u nastavku pronaći ćete sve relevantne informacije o skladištenju i otpremi litij-ionskih baterija i uređaja (s ugrađenim ili zatvorenim baterijama). Uključeni su i podaci o otpremi neispravnih / oštećenih litij-ionskih baterija.

> Isporuka litij-ionskih baterija za električne alate i električne vrtne uređaje (PDF)


> Skladištenje litij-ionskih baterija i uređaja (PDF).


Školovanja

Ovdje ćete pronaći sve informacije i dokumente o ponudi naših školovanja. Registrirajte se izravno na mreži kako biste osigurali svoje mjesto! Ponuda je ograničena.

> o školovanjima


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.