Komplet od 4 strižnih igala

Broj. art.:: 114030
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Set od 4 strižnih igala za AL-KO snježne freze
  • Štiti mjenjač u slučaju iznenadnog začepljenja puža za čišćenje
  • Sa sigurnosnom prekidnom točkom za sprječavanje oštećenja mjenjača

Za zaštitu mjenjača

Ove strižne igle (4 u kompletu) za AL-KO snježne freze štite prijenos u slučaju iznenadnog začepljenja puža za čišćenje. Strižna igla ima sigurnosno unaprijed određenu točku loma kako bi se spriječilo oštećenje prijenosa snježne freze.

Kupite strižne igle za naše AL-KO snježne freze i druge alternative

Kupite strižne igle sada u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Za sigurnu upotrebu vaše AL-KO snježne freze, koristite samo originalne AL-KO rezervne dijelove.
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114030
EAN 4003718064568
Neto težina u kg 0.01 KG
Bruto težina u kg 0.05 KG
Visina bez ambalaže u cm 1 CM
Širina u cm bez pakiranja 1 MM
Duljina u cm bez pakiranja 4 MM
Dimenzija duljina kartona cm 8.5 MM
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.