Lanac za AL-KO BC 330 MT i BC 260 MT

Broj. art.:: 112972 Spremno za otpremu
expected to be with you on 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
113787
Benzinski višenamjenski alat AL-KO BC 260 MT set Detalji

Zamjenski lanac za pilu za grane AL-KO za benzinski motorni čistač BC 330 MT.BC 260 MT

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112972
EAN 4003718045925
Marka AL-KO

Cutting System

duljina mača u cm 25 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.01MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (359.21KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.