Lančana pila solo® by AL-KO 6651, 45 cm

Broj. art.:: 127561 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 20.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna i moćna za profesionalnu uporabu u šumi i vrtu
  • Moćan 2,2 kW benzinski motor s visokokvalitetnim rasplinjačem
  • Original Oregon mač dužine 45 cm i lanac .325", okrugli zub niskog profila
  • Sustav Easy-Start za jednostavno pokretanje s primerom i dekompresijskim ventilom
  • Kućište koljenastog vratila od magnezija i kovana radilica

Snažne, kompaktne pile za zahtjevnog korisnika, neovisno o akumulatoru ili kabela za struju – to su naše moćne benzinske lančane pile.


solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6651 – moćan vrhunski model

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6651 ujedinjuje visoku snagu i laganu težinu, te je time moćna vrhunska pila za ekstremne zahtjeve.
Moćan, jednostavno za pokretanje benzinski motor pruža dostojnu snagu laganom uređaju da efikasno radi. Učinkoviti antivibracijski sustav i optimirana ergonomija rukohvata osiguravaju rukovanje uređaja bez umora.

Tehnički detalji za solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6651

Dugovječan original Oregon mač s dužinom vodilice od 45 cm omogućava brzi napredak, optimalno okretna pila, jednostavno rukovanje. Bočni pristup za zatezanje lanca s maticama koje sigurno nećete izgubiti za lako održavanje. Sustav Easy-Start s primerom i dekompresijskim ventilom za brzo i jednostavno pokretanje.
Zahvaljujući učinkovitom antivibracijskom sustavu i optimiranoj ergornomiji rukohvata snaga se prenosi na mač i lanac bez vibracija – time se olakšava precizan rez te istovremeno štiti vaš zglob. Veliki filtar zraka je dodatna prednost. Izuzetno otporno kućište za dug vijek trajanja. Dodatne glavne značajke su kontrola protoka ulja, predgrijavanje zraka u zimskom pogonu i ispušni otvor za bolju kontrolu usmjerenja prilikom rada.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu 6651 i alternative

solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6651 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Snažna, kompaktna pila za profesionalnu upotrebu u šumi i vrtu. Preporučujemo da kupite visokoučinkovito biološko ulje za lanac (Br. Art. 113530 / 5 l) odmah uz pilu.
Tražite akumulatorsku lančanu pilu bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju ili imate već uređaje s PowerFlex akumulatorom, onda je akumulatorska lančana pila CS 4235 (Br. art. 127553) vrijedna alternativa.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127561
EAN 4003718060416
Neto težina u kg 5.6 KG
Bruto težina u kg 8.5 KG
Volumen ulja za lanac (ml) 300 ML
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 116
Lančana pila Lanac pile
Podjela Podjela
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 25
duljina mača u cm 45 CM
Uređaji s alt. reznim priborom 127521

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.51 L
Električni start NE
Motor ccm 50.9
Motor o/min 13000
Snaga kW 2.2 KW
Snaga KS 3 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (11.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (106.35KB)
Br. art.: 127494 Male količine
32,00 EUR
Br. art.: 113480 Raspoloživo
10,00 EUR
Br. art.: 112918 Raspoloživo
7,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.